Направи си сам !! (Тъмни стопове)

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 03 Окт 2008, 0:01

машина е :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i

Мнение от k1k0 » 03 Окт 2008, 0:04

Браво колега чудесно са станали 8)
Beautiful Mechanical Wonder

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vitorio » 03 Окт 2008, 6:13

autovan написа:Супер! и сега някои като те блъсне отзад полицаите ще ти кажат че ти си виновен , защто стоповете ти не се виждат :mhihi:

Точно така колега аз имах боядисани стопове и куките са ми правили забележка и ми обясниха че при евентуален удар аз съм виновен:-)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jmps » 03 Окт 2008, 6:59

autovan написа:Супер! и сега някои като те блъсне отзад полицаите ще ти кажат че ти си виновен , защто стоповете ти не се виждат :mhihi:

Така си мислиш ти колега,незнам да ли знеш ама този спрейе специален и пропуска светлината и всико се вижда перфектно :) :winky:

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 03 Окт 2008, 19:01

jmps написа:

Така си мислиш ти колега,незнам да ли знеш ама този спрейе специален и пропуска светлината и всико се вижда перфектно :) :winky:

Абсолютно вярно! Карах доста време зад корсата и в слънчевото време се виждаха чудесно и стоповете и мигачите. Явно наистина пуска светлина. За по-нагледно виж долната снимка - снимана е с телефона ми при ИЗГАСЕНИ светлини на колата. Това, което дава илюзия за светеща крушка е отражението на светкавицата на телефона. Смятай за каква светлопропускливост става въпрос.

Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i

Мнение от k1k0 » 04 Окт 2008, 0:53

Ми все пак е трансперантен спрея :mhihi:
Beautiful Mechanical Wonder

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Направи си сам !! (Тъмни стопове)

Мнение от jmps » 06 Ное 2009, 12:31

:yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: осем цилиндрови

Re:

Мнение от .::Братоев::. » 07 Ное 2009, 23:22

jmps написа:

Само че бате повярвай ми на никои не му дреме къв ти е спрея, пишат ти затъмнявани стопове и виновника си ТИ .Ходи обяснявай с какъв готин спрей си ги правил и как се виждат супер стоповете и през деня ;)
Иначе браво за труда определено изглежда по-добре така :)
Изображение

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 08 Ное 2009, 0:33

И ако си с оригинална опушена хела кво пак ли ти си виновен, че са ти черни стоповете :kuku:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: осем цилиндрови

Мнение от .::Братоев::. » 08 Ное 2009, 0:44

SuPeR_FLY написа:И ако си с оригинална опушена хела кво пак ли ти си виновен, че са ти черни стоповете :kuku:

оригиналната е опушена не черна ;) А и ако решат пак ше си ти виновен да .Имам случей на мой приятел с голф 4 правихме му стоповете затъмнени в средната част каквито си има оригинални такива, и сам се сети след като един го блъсна отзад кво стана ;)
Казват забранено е затъмняване и тва е ходи обяснявай както казах по-горе :confused:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от @2bar » 08 Ное 2009, 1:04

SuPeR_FLY написа:И ако си с оригинална опушена хела кво пак ли ти си виновен, че са ти черни стоповете :kuku:

оригиналните хела имат Е знак.....и нямат много общо с тази циганийка

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 13 Ное 2009, 16:36

И аз правих тая процедура преди около месец-два :mhihi: Ама на следващия ден се чудех с кво да го махна тва мазало :mhihi: :banghead: Най-много ми хареса на колегата Vlados :clap: :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: 97' E36 m43b18 sedan
Мечтае да кара: E34

Re:

Мнение от svilgg » 14 Ное 2009, 10:31

Vlados написа:Най-накрая и аз свърших тази работа - затъмних си стоповете (с трансперантен спрей на 3 ръце). Преди това пробвах на колата на жена ми (със същия спрей на 4 ръце). Ето резултатите:

Изображение

:yes: ето това е правилния начин
с трансперантен спрей ,защото ,не се нанася на "петна" върху стопа и после мигача ,като светне ,да се вижда грозотия ....
Изображение
Изображение
АЗ ЖИВЕЯ ТУК :kuku:

старши ентусиаст
Аватар

Re: Re:

Мнение от uCnaHeTcA » 15 Ное 2009, 16:39

svilgg написа:
Vlados написа:Най-накрая и аз свърших тази работа - затъмних си стоповете (с трансперантен спрей на 3 ръце). Преди това пробвах на колата на жена ми (със същия спрей на 4 ръце). Ето резултатите:

Изображение

с трансперантен спрей ,защото ,не се нанася на "петна" върху стопа и после мигача ,като светне ,да се вижда грозотия ....

Сигурен ли си ? :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw 320 d ,E36 TDS
Мечтае да кара: BMW X5

Re: Re:

Мнение от jibo » 09 Дек 2009, 20:30

uCnaHeTcA написа:
svilgg написа:

Изображение

Сигурен ли си ? :mhihi: :mhihi:
Срещу 20 лв със фолио село рогачево облат варна стана много добре някой ако е чувал за Миро от там ще се сети каде е истината

ПредишнаСледваща

Назад към Tuning