Направи си сам !! (Тъмни стопове)
Модератор: bum_bum
48 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
- Vitorio
- кандидат ентусиаст
-
autovan написа:Супер! и сега някои като те блъсне отзад полицаите ще ти кажат че ти си виновен , защто стоповете ти не се виждат
Точно така колега аз имах боядисани стопове и куките са ми правили забележка и ми обясниха че при евентуален удар аз съм виновен:-)
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
jmps написа:autovan написа:Супер! и сега някои като те блъсне отзад полицаите ще ти кажат че ти си виновен , защто стоповете ти не се виждат
Така си мислиш ти колега,незнам да ли знеш ама този спрейе специален и пропуска светлината и всико се вижда перфектно![]()
Абсолютно вярно! Карах доста време зад корсата и в слънчевото време се виждаха чудесно и стоповете и мигачите. Явно наистина пуска светлина. За по-нагледно виж долната снимка - снимана е с телефона ми при ИЗГАСЕНИ светлини на колата. Това, което дава илюзия за светеща крушка е отражението на светкавицата на телефона. Смятай за каква светлопропускливост става въпрос.

- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
Re:
jmps написа:autovan написа:Супер! и сега някои като те блъсне отзад полицаите ще ти кажат че ти си виновен , защто стоповете ти не се виждат
Така си мислиш ти колега,незнам да ли знеш ама този спрейе специален и пропуска светлината и всико се вижда перфектно![]()
Само че бате повярвай ми на никои не му дреме къв ти е спрея, пишат ти затъмнявани стопове и виновника си ТИ .Ходи обяснявай с какъв готин спрей си ги правил и как се виждат супер стоповете и през деня

Иначе браво за труда определено изглежда по-добре така

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Re: Направи си сам !! (Тъмни стопове)
И ако си с оригинална опушена хела кво пак ли ти си виновен, че са ти черни стоповете 

- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
SuPeR_FLY написа:И ако си с оригинална опушена хела кво пак ли ти си виновен, че са ти черни стоповете
оригиналната е опушена не черна

Казват забранено е затъмняване и тва е ходи обяснявай както казах по-горе

SuPeR_FLY написа:И ако си с оригинална опушена хела кво пак ли ти си виновен, че са ти черни стоповете
оригиналните хела имат Е знак.....и нямат много общо с тази циганийка
И аз правих тая процедура преди около месец-два
Ама на следващия ден се чудех с кво да го махна тва мазало
Най-много ми хареса на колегата Vlados

- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
Re:
Vlados написа:Най-накрая и аз свърших тази работа - затъмних си стоповете (с трансперантен спрей на 3 ръце). Преди това пробвах на колата на жена ми (със същия спрей на 4 ръце). Ето резултатите:

с трансперантен спрей ,защото ,не се нанася на "петна" върху стопа и после мигача ,като светне ,да се вижда грозотия ....
Re: Re:
svilgg написа:Vlados написа:Най-накрая и аз свърших тази работа - затъмних си стоповете (с трансперантен спрей на 3 ръце). Преди това пробвах на колата на жена ми (със същия спрей на 4 ръце). Ето резултатите:
ето това е правилния начин
с трансперантен спрей ,защото ,не се нанася на "петна" върху стопа и после мигача ,като светне ,да се вижда грозотия ....
Сигурен ли си ?

- jibo
- младши ентусиаст
-
- Кара: Bmw 320 d ,E36 TDS
- Мечтае да кара: BMW X5
Re: Re:
Срещу 20 лв със фолио село рогачево облат варна стана много добре някой ако е чувал за Миро от там ще се сети каде е истинатаuCnaHeTcA написа:svilgg написа:Vlados написа:Най-накрая и аз свърших тази работа - затъмних си стоповете (с трансперантен спрей на 3 ръце). Преди това пробвах на колата на жена ми (със същия спрей на 4 ръце). Ето резултатите:
ето това е правилния начин
Сигурен ли си ?![]()
48 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4