АУСПУХ??
Модератор: bum_bum
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
АУСПУХ??
Някой даси е копувал от ТУРСКИТЕ ментета имитиращи РЕМУС.На фирмата NES SPORT.Намерих сиго за 50 лева.И кой вариант 6те наи-добре за моя модел E-30 320i. 125 ph.
С 2 изхода,1 изход или 1 изход с сплескана тръба и огънат към задна
лява гума и броня.
С 2 изхода,1 изход или 1 изход с сплескана тръба и огънат към задна
лява гума и броня.
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- viper
-
Ми аз си купих таково от илиенци за 45лв. и не е толкова менте за колкото го водят
Бучи готино, а и е относително тежко - има някаква ламарина в него
Аз за по сигурно му свалих покритието с шкурка и го боядисах с високотемпературен спрей. Познайте каква е ламарината
ПОЦИНКОВАНА
Да се не начудиш - вече един месец карам с него и не фъска от никъде

Аз за по сигурно му свалих покритието с шкурка и го боядисах с високотемпературен спрей. Познайте каква е ламарината

- Momcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 520i Touring 95'
- Мечтае да кара: BMW E34 M5 Touring
В Русе в магазин Авто Тунинг разглеждах такива гърнета(ментета) по 65лв. бройката.Хващат окото
А на кооперативния пазар видях задно гърне с два отвора-хром-никел за 180лв.Има ги много.В момента карам с една представка с два отвора.От Австрия е,неръждавейка.Бая голям звук си вади.Определено мен си ме кефи ама ако си сложа едно Ремусче няма да ми е зле

viper написа:Ми аз си купих таково от илиенци за 45лв. и не е толкова менте за колкото го водятБучи готино, а и е относително тежко - има някаква ламарина в него
![]()
Аз за по сигурно му свалих покритието с шкурка и го боядисах с високотемпературен спрей. Познайте каква е ламаринатаПОЦИНКОВАНА
Да се не начудиш - вече един месец карам с него и не фъска от никъде
![]()
![]()
Бря, къде се намира тая сергия

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
Ако си взел с 2 накрайника е така. Вземи с 1 накрайник и гледай вътре в гърнето. Не трябва да е прекъсвана тръбата. Като влезне от единия край треа да излиза на другия без прекъсване. На тия двуцевките входната тръба върви до средата на гърнето и от там до края където са заварени двете цеви е кухо. Точно в тази кухина се получава тоя неприятен тътен от който ти гърми главата а ако тръгнеш до Пловдив глей кво стаа...
Ако държиш да е с 2 накрайника си вземи от тези дето не са гърнета ами са си просто 2 тръби от край до край и от вътре по стените има мрежа. Ще вади по резлив звук но няма до го задържа и няма да ти гърми главата.

Значи нашата 316-ка е с такова, с 2 накрайника. Ако търсиш звук, вярвай ми, няма второ такова гърне, рядко чувам кола с толкова басов и мощен рев, нищо че е менте. Е сега ако не ти харесва шума вземи с едно както казаха колегите. Нашето е на година и малко ивсе още нищо му няма, само накрая вече не лъщи.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Remus sa po 500+lv
Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
сложи ромбуиден.20 коня дига

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
Абе никои ли не иска да уважи суперспринт(гърне не по лошо от ремус) за 70лв. Питаите вируса дали е доволен от моито гърне.
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2