спортен филтър
Модератор: bum_bum
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- trelos1
- Потребител
-
- Кара: БМВ 316 компакт
- Мечтае да кара: М3 Е-46
спортен филтър
може да е разгледана тази тема но аз съм от днес потребител и незная как да проверя дали е разглеждана. въпроса ми е искам да си сложа спортен въздушен филтър но са ми казвали 4е се вдига много разхода на горивото и не било хубаво за двигателя защото вкарвал мръсен въздух? 

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
To ako беше така нямаше да се произвеждат много неща,а за разхода не мисля да се покачи,просто даваш повече газ щтот те кефи звука зависи от филтъра
.И затова подхарчва

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
vladi_a_i написа:To ako беше така нямаше да се произвеждат много неща,а за разхода не мисля да се покачи,просто даваш повече газ щтот те кефи звука зависи от филтъра.И затова подхарчва

пък и как така ше вкарва мръсен въздух нали за това е филтър

- trelos1
- Потребител
-
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
- trelos1
- Потребител
-
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Е ако си вземеш някой от 20лв. протв врабчета може и да влизат боклуци 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
ами и варианта за увеличаване малко на разхода го има понеже площа на засмуквания въздух е по-голяма и съответно и компа ще го отчете и ще добави повече гориво,та нали за това е спортен филтър,само за звука на никоя сортна кола няма да го сложат
Ама нали знаеш:-Мерак с пари се гаси...!!!Ако искаш звук сложи си никелиран накрайник от 5лв.а ще ти качи и мощоста с 5-6 коня.без да повишава разхода!!!Не се сърди!!късмет 

"Живей,така,че като остарееш да те е срам да разказваш,но да ти е хубаво да си спомняш......." 
- ТРСТ
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325 TDS , Nissan primera 4x4
- Мечтае да кара: GTR
- Детайли за колата: комби,М пакет
Въъъъъъъъъъъъъъ.........,нидей стряска момчету бря!Втория пост е верен-спортен-повече въздух,повече гориво,повече мощност,по-рано "олекване"на педала,по-малък харч при нормално каране.Респективно-повече пауър,по "тежък" педал,повече харч.По отношение "мръсния въздух"-да,колкото повече въздух,толкова по рехав е,толкова повече пауър и повече мръсотия,по кратък живот.Колкото повече филтър,толкова по-дълго жив,но къде е живецът тогава...?!!!За кратко ЖИВ или вечно незабележим,избирай сам.sonny написа:Сакън недей, харчи, гори, смуче вуна, мали ше задръсти мотора, тоз спортивен филтър, направо ше блокира, треа слагаш нов, па кат туриш нов мотор, разправия с документите, мани недей, и тва само за да ходиш по-бърже на работа, че да поспинкаш 4 минутки повече, мани бегай, ше строшиш коритото.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
trelos1 написа:това мисля и да направя слагам и се наслаждавам на готиния звук
а то на 16- ката звука и е направо неповторим
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2