Абе тука немали фенове на оптиката.
Модератор: bum_bum
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
ЦЦЦЦЦЦ не си ме разбрал правилно.Не съм се конкретизирал за твойта кола че е кокошкарска.
Но пък не виждам защо си толкова против една ккола да и се сложи примерноедин шницер пакет (сичко вътре)или Хаман или Хартге.
Но пък не виждам защо си толкова против една ккола да и се сложи примерноедин шницер пакет (сичко вътре)или Хаман или Хартге.
vraca написа:ЦЦЦЦЦЦ не си ме разбрал правилно.Не съм се конкретизирал за твойта кола че е кокошкарска.
Приятелю, имаш ли най-бегла представа за какво говориш?
Ако е само за да се намираме на приказка, кажи!
Питал ли си някой какво би струвало да се сложи нещо от изброените от теб неща? Знаеш ли процедурата по монтажа на този "пакет"???
Дали бих дал сума представляваща 10 и повече пъти стойността на автомобила си?
Едва ли! И едва ли някой от форума би го направил (дано някой не се засегне, ако има такъв - ще се радвам да се запознаем)
За справка - поразгледай профилите на пишештите във форума и си направи набързо статистика какви коли карат хората.
Когато имаш собствен автомобил, пак ще поговорим!

- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
Добре,добре хора.Разбрах ви.Разбрах че не искате да повятвате в аеродинамиката.НО СТИГА сме се карали.Нали тряабва да сме като глямо семейство.
Извинявам се на ати.Ако съм го засегнал.
Извинявам се на ати.Ако съм го засегнал.
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
chefo написа:vraca написа:...Разбрах че не искате да повятвате в аеродинамиката...
Сори, ама не разбрах какво си разбрал![]()
Като прочетеш по добре някои от постовете, които се изписаха по тая тема, ще разбереш, че между аеродинамиката и оптичния тунинг няма почти нищо общо![]()
абе и аз мислех да му напиша същото, ама явно говоря на друг език.
Както и да е, хората разбраха какво имаме предвид, предлагам да прекратим спора, повече няма смисъл...
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3