EGR премахване на проверка

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

кандидат ентусиаст
Аватар

EGR премахване на проверка

Мнение от wdas » 03 Ное 2025, 11:29

Здравейте имам махнат хардуерно егр но софтуерно не е пипано, не ми се ходи да правя ремап на компютъра за една грешка, и искам да попитам може ли прсото ако намеря софтуера да спра проверката за ЕГР? Просто самата грешка да не се появява, колата си кара така много време и няма нагари или каквито и да е други грешки и не ми се иска да ходя да я ремапват. Аз ще намеря информация как да стане, просто искам да знам дали други са го правили и дали е окей така?

Колата е м47 2-ка дизел.

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: EGR премахване на проверка

Мнение от indocile » 05 Ное 2025, 19:11

Софтуера ще го намериш ,но с какво ще го запишеш ? Първо ....за да питаш, значи не знаеш как се прави.Първо трябва да свалиш оригиналния файл и после чрез софтуера да извършиш EGR delete.След което да го запишеш отново в ECU.Ако незнаеш какво правиш може тотално да омажеш нещата.Еди при хора които се занимават с това и не си слагай излишни главоболия.Иначе Kess v2 - за сваляне на файла от ECU и програма за манипулиране на файла.Нали не мислиш ,че ако имаш само програмата и всичко е OK.Трябва ти програматор с които да свалиш оригиналния файл и след манипулирането да го презапишеш.

Назад към Tuning