Направи си сам HARTGE !!! добре се справя !
Модератор: bum_bum
67 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
Re: re
cobrata_m3 написа:slavianko написа:Ентусиастът не е само човек който кара М3. Дали ще е М-power или Е30 316 е без значение за истинският фен. Когато имаш желание и любов към марката това значи че си истински ентусиаст. Да се прави сметка колко пари са хвърлени е най просташкото нещо. Някой ги дават за наркотици някой за алкохол. Този човек ги е дал от любов към марката и колата си.acho.rs написа:Nukem написа:Много от нещата ми харесаха ,но е малко прекалено натруфена циганийка за моя вкус конкретно!Иначе евала и повече такива ентусиасти и тук!
Малко ? Със тоя грозен монитор , много бие на Пимп май райд . Е36 е със интериор който не търпи нищо повече от хубаво аудио.Хубаво е почнал ентусиаста (англичанин май) ,но се е олял, и е вложил пари поне колкото за М3 Е46 , ако не и повече - не обичам хора за които външния вид е по-важен от вътрешния (под капака).Ако поне беше сложил някое турбо - да , но за 200 коня кола , да и влагаш толкова пари само за да изглежда като 250 коня кола![]()
Аз ако имах толкова пари - първо щях да избера , кабрио (за англия Е36 е мноого стара кола и ако ще е стара , поне да е кабрио) да му сложа едно турбо и един М-пакет , със нормални (не като тия лайна) 17ки и айдееее на униката ... ех мечти
Жалко че виждам само мнения свързани с комерсиялната страна на тази тема. Това говори само че истинските ценители май вече се броят на прърси.
И аз карам Е34. Е не е М5 но какво от това. Никога не съм броил парите които съм наринал. Въпроса е не в това колко съм дал а колко ще ме радва.
що вообще се хабиш да му обясняваш
все някой трябва да му обясни

///M

- Nik4oZ
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 Coupe Hellrot
- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
Re: Направи си сам HARTGE !!! добре се справя !
Прецакал е хубавия волан, а и джантите не ми харесват-само гумите седят добре на тях, иначе евала за старанието и за вложените кинти и предната броня да беше сложил м-кова, по-добре щеше да изглежда-сигурно не са му стигнали 2-3 паунда 

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Евала на този пич-много пари и желание.Дай боже всекиму толкова време и пари за такъв проект

- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
baitun написа:предната броня да беше сложил м-кова, по-добре щеше да изглежда-сигурно не са му стигнали 2-3 паунда
Мислиш ли, че при тия пари, които е вложил в колата има нещо, което не е направил поради недостиг на средства? Човека прави реплика на Hartge, какво общо има М-ковата броня в случая?
А джантите, дето не ти харесват са нови, оригинални Hartge. Предни 9.5×18 ET 21 и задни: 10.5

BTW. колата се продава, но при положение, че само салона му струва близо 7000лв по негови думи едва ли ще се продаде и ако това не стане до края на май отива за части

67 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5