как мога да сложа турбо на 316 е36
Модератор: bum_bum
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- n.kostadinov
- кандидат ентусиаст
-
колега така тук няма да получиш точен отговор на въпроса си защото и отговота не е толкова прост,не е като да ти се каже развий това и това после направи онова ,след това сядаш и даваш газ
Кажи от каде си с какъв бюджет разполагаш,какво целиш и някой може и да те насочи примерно към човек който може и да ти помогне
не става така кажете как да си сложа турбо и да очакваш пълен,точен,конкретен и ясен отговор на въпроса си,а освен това има и доста теми с проекти във форума направи си труда поне малко да почетеш и да се запознаеш с това онова 

- sas_88
- ентусиаст
-
- Кара: чайник
Re: как мога да сложа турбо на 316 е36
ico318 написа:трудноivoarsov76 написа:как мога да сложа турбо на 316 е36
Е що па да е трудно?
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
като на хондите - режеш катализатора и там ръгаш... 

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Аре стига сандвичи
Към автора - прегледай тази тема, ама много обстойно:
http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=8&t=134017

Към автора - прегледай тази тема, ама много обстойно:
http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=8&t=134017
Si non confectus, non reficiat.
щото е много трудно и важно боядисването след монтажа.самото слагане е дребна работа,но боядисването е друго нещоsas_88 написа:ico318 написа:трудноivoarsov76 написа:как мога да сложа турбо на 316 е36
Е що па да е трудно?

И специално се дой бик, за да се сработи с двигателя, и да се смажат сегментитеico318 написа:щото е много трудно и важно боядисването след монтажа.самото слагане е дребна работа,но боядисването е друго нещоsas_88 написа:ico318 написа:трудноivoarsov76 написа:как мога да сложа турбо на 316 е36
Е що па да е трудно?тая специалната боя за турбини,се намира все по-трудно и е скъпа.за нанасянето трябва четка от конски косми/млад кон-да е бърза колата/ и точна ръка,да не се получи дисбаланс
.иначе успех
!

- sas_88
- ентусиаст
-
- Кара: чайник
Ryapoff написа:И специално се дой бик, за да се сработи с двигателя, и да се смажат сегментитеico318 написа:щото е много трудно и важно боядисването след монтажа.самото слагане е дребна работа,но боядисването е друго нещоsas_88 написа:ico318 написа:трудноivoarsov76 написа:как мога да сложа турбо на 316 е36
Е що па да е трудно?тая специалната боя за турбини,се намира все по-трудно и е скъпа.за нанасянето трябва четка от конски косми/млад кон-да е бърза колата/ и точна ръка,да не се получи дисбаланс
.иначе успех
!
![]()
![]()
![]()
![]()
НЕ!!! Трябват косми от поне 200 млади коня за да е бърза колата!!!! да върти задните крака,и да износва подковите!
Ае стига сме се гъбаркали с момчето,че и на него не му е лесно,той ви е задал не много ясен въпрос,а вие само го подигравате

- VINITU
- кандидат ентусиаст
-
Много разберачи излезнаха в тоя форум
за огромно съжаление, то заради това всяка втора тема бълва от олигофрения но тъпия български манталитет неоставя някои хора които постояно серат по темите и трупат мнения (до колкото знам не плащат за мнения и невиждам смисал в това ненужно и безполезно трупане на мнения по темите) правеики се на големи разбирачи.
Искам да отбележа, че прочетох темата и съм съгласен, че въпроса не е зададен както трябва но и от всички написани мнения след това има само един нормален коментар на колегата "n.kostadinov" но за съжаление хората като него са малко, а поста ми е породен от натрупващата се помия във форума.
П.С. Знам, че живеем в демократична държава и има свобода на словото но моля ви колеги, въздържайте се от глупави коментари и след като неможете да помагате поне НЕПРЕЧЕТЕ.

Искам да отбележа, че прочетох темата и съм съгласен, че въпроса не е зададен както трябва но и от всички написани мнения след това има само един нормален коментар на колегата "n.kostadinov" но за съжаление хората като него са малко, а поста ми е породен от натрупващата се помия във форума.
П.С. Знам, че живеем в демократична държава и има свобода на словото но моля ви колеги, въздържайте се от глупави коментари и след като неможете да помагате поне НЕПРЕЧЕТЕ.
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Момчета
Ще ви банна всички до един
Стига сте се държали като малки деца, отговаряйки на подобни постове !!!!!

Стига сте се държали като малки деца, отговаряйки на подобни постове !!!!!

R.I.P Landikar
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2