истина или не
Модератор: bum_bum
9 мнения
• Страница 1 от 1
истина или не
Здравейте колеги! Имам едно питане относно спортен филтър, един приятел ми каза, че имало спортен филтър(който всъщност не бил точно спортен, но се усещало разлика във вървенето най-вече в ниските обороти. Струвал около 170 лв. и могъл да се изпира многократно) за е36-цата със същата форма, като на обикновения въздушен филтър. Интересува ме това истина ли е и ако е така дали си заслужава.
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
...
Благодаря ви колеги, разбрах това, което ме интересуваше. Ще ги разгледам малко по-подробно и може да си купя един такъв филтър.
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
И го дават да се пере на към 50 хил. мили. 

БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
turbo написа:И го дават да се пере на към 50 хил. мили.
ае мисля по рано да го пера, като гледам на 1000 км е омазан с боклуци целия ... незнам а е панелен ...
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
S 70/3 написа:махни си филтъра от дебитомера да сму4е директно от околния въздух покарай я така колата малко и ако усетиш промяна във вървенето то по- голяма няма да усетиш с филтъра за 170 лв какъвто и да е

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
9 мнения
• Страница 1 от 1