Адаптер за маслено охлаждане.

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

re

Мнение от slavianko » 26 Апр 2009, 23:04

стан написа::shock: Е то не е ли очевидно, единия щуцер е свързан с отвора в средата другия с отвора отстрани...
Не е така. Утре ще дам задача на бай стругар и като стане готово ще пусна снимки ;)
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Re: re

Мнение от RSxRacer » 26 Апр 2009, 23:21

slavianko написа:............Не е така. Утре ще дам задача на бай стругар и като стане готово ще пусна снимки ;)

ти земи си ми дай мойте снимки от днеска,че видео имам да правя :)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 26 Апр 2009, 23:24

Oт ТДС няма ли да стане охлаждането?? Директно да си го забодеш и да не го мислиш толкова много?
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

старши ентусиаст
Аватар

re

Мнение от slavianko » 27 Апр 2009, 10:22

Zubcho написа:Oт ТДС няма ли да стане охлаждането?? Директно да си го забодеш и да не го мислиш толкова много?
Имам цялата конзола за филтъра от ТДС но не става за мен. Иначе магистралите и радиятора ще станат да.
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 27 Апр 2009, 13:05

slavianko написа:
Zubcho написа:Oт ТДС няма ли да стане охлаждането?? Директно да си го забодеш и да не го мислиш толкова много?
Имам цялата конзола за филтъра от ТДС но не става за мен. Иначе магистралите и радиятора ще станат да.

Значи ТДС-а все пак те остави доволен се с нещо и мисля е време да смекчиш отношението си към този мотор :winky:

Поздрави и дано е хубаво времето на 2.05 да се видим в Пловдив и да се запознаем най-после с теб.

Иво Андреев
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от slavianko » 27 Апр 2009, 13:50

Zubcho написа:
slavianko написа:

Значи ТДС-а все пак те остави доволен се с нещо и мисля е време да смекчиш отношението си към този мотор :winky:

Поздрави и дано е хубаво времето на 2.05 да се видим в Пловдив и да се запознаем най-после с теб.

Иво Андреев
Като се замисля май само лоши спомени ми останаха от тея ТДС-си но това е друга тема. Иначе за събора едва ли ще съм там. Просто нямам желание да прекарам целият ден в колата на път за там и обратно и да ми останат 2-3ч. Този събор просто не е направен за нас.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 27 Апр 2009, 22:15

Ако го повториш в още една тема и вече може и да си повярваш.За събора говоря ;)
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

старши ентусиаст
Аватар

re

Мнение от slavianko » 28 Апр 2009, 0:42

bmwdriver написа:Ако го повториш в още една тема и вече може и да си повярваш.За събора говоря ;)
Далеч съм от мисълта че точно ти не си схванал какво имам в предвид под това че не е за нас. Сигурен съм че ако ида никой няма да ме върне. Ти какво би казал ако бизнеса ти е такъв че не можеш да отделиш повече от ден за такова мероприятие и за да присъстваш трябва да пътуваш минимум 4ч отиване и 4ч връщане и да ти останат 2-3ч да си там. И да се надяваш всеки следващ събор да е на място поне на 2ч път и всеки път да е едно и също. Айде влез ми в положението и кажи че не съм прав.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 28 Апр 2009, 0:51

Ами не мога да те разбера.Това ми е 7-ми събор и за по-малко от 3 дни не съм ходил.
И още нещо - хората се кефят,когато карат повече,а ти мърмориш :roll:
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

старши ентусиаст
Аватар

re

Мнение от slavianko » 28 Апр 2009, 1:23

bmwdriver написа:Ами не мога да те разбера.Това ми е 7-ми събор и за по-малко от 3 дни не съм ходил.
И още нещо - хората се кефят,когато карат повече,а ти мърмориш :roll:
И аз се кефя когато карам да. И мърморя когато не мога. В случая мърморя точно защото не мога. Все пак не знам защо ми обръщате внимание на мърморенето след като вие ще си покарате. Имам добри впечатления от теб. Помагал си ми със съвети не малко пъти а аз помня тея неща и посленото нещо което искам е да влизам в пререкания с теб. Нека не спорим по въпроса че вече и на мен ми писна всяка година да мърморя едно и също. Просто ви пожелавам приятно и весело изкарване. Това всичко да се върти около столицата го има само в нашата държава и едва ли аз ще променя нещо така че умолявам те нека не спорим повече а аз спирам да мърморя и това е.

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 28 Апр 2009, 1:35

Събора май беше в Пловдив, и там май беше единственната "истинска" писта ....

Пишете по темата за охлаждането на малсълцето, че живо ме интереусва
стига сте мърморили за глупости, който иска намира начин, който не иска
намира оправдание ;)
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

старши ентусиаст
Аватар

re

Мнение от slavianko » 28 Апр 2009, 10:31

rtzankov написа:Събора май беше в Пловдив, и там май беше единственната "истинска" писта ....

Пишете по темата за охлаждането на малсълцето, че живо ме интереусва
стига сте мърморили за глупости, който иска намира начин, който не иска
намира оправдание ;)
Ами по темата вчера взех мерки на капачката и после при стругаря. Обаче като го сметнах че трябва да къпя доста голямо парче алуминий и после бай стругар като ми каза ква е глобата щото е прецизна работа малко се разубедих. Отделно няма да имам термостат на капачката и в студеното маслото никога нямада загрее както си трябва.
Та на финала си поръчах от един колега от перформанса цялата конзола за масленият филтър от М3 която си е оригинално със изводи за аслен охладител и утре ще е при мен. Така че ако питате мен май това е решението

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 28 Апр 2009, 10:57

slavianko написа:........

Да вземем в петък да поработим малко ама по-сериозно? Тъкмо ще смъкнем и картера :)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от slavianko » 28 Апр 2009, 11:04

RSxRacer написа:
slavianko написа:........

Да вземем в петък да поработим малко ама по-сериозно? Тъкмо ще смъкнем и картера :)
Кире аз почти всеки ден работя сериозно ;) Разбира се колкото ми позволява времето. Тази седмица като гледам ще се заигравам да сменя тая конзолата за масленият филтър с новата дето ще дойде утре. Ама като гледам къв .... е ще имам работа с нея до неделя.

Предишна

Назад към Tuning