Кристални мигачи Vs опушени мигачи
Модератор: bum_bum
13 мнения
• Страница 1 от 1
- phantomas
- младши ентусиаст
-
- Кара: Is Hybrid
- Мечтае да кара: M1
Кристални мигачи Vs опушени мигачи
колеги бях си купил кристални мигачи на депо , от тези по 60лв - черни с хромирана част при крушката , ама не ми харесва как стои на оригиналния фар и мисля да ги махна или бартеросам . Някой може ли да постне снимка на е36-ца с оригинлния фар и опушен мигач как стои отпред че мисля такива да си взема
BMW 318is
- Изрода
- младши ентусиаст
-
- Кара: На криво
- Мечтае да кара: Още по-на криво
В галерията,но съм ги пръскал със спреи.Не ми харесват щото от спрея леко кафенее,а истинските са към сиво черно.Поне стават да добиеш обща представа как седят.
- samsurnik
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 комби
колега виж моите в галерията, бяха бели много бели но и на мен не ми харесаха защото колата черна фаровите тъмни а белите мигачи нещо не ми стоеше добре, взех си едно фолио от рекламна агенция и ги направих с това фолио и си мисля, че стана много добре, поне на мен си ми харесва доста, така че да знаеш че и с фолио става но не за стъкла
жена с малки гърди е като село без начално училище - няма от къде да започнеш
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
виж мойте на последната снимка в галерията ми, пръскал съм ги с транспарантен черен спрей на фирма Дупли

- phantomas
- младши ентусиаст
-
благодаря на отзовалите се колеги , но мисълта ми е как седят оригинални опушени мигачи , като тези на снимката ->
и моята е черна с черни фарове , сега съм с кристални мигачи , макар и черни , не стоят добре и мисля да ги заменя с тези

и моята е черна с черни фарове , сега съм с кристални мигачи , макар и черни , не стоят добре и мисля да ги заменя с тези
BMW 318is
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
кристалните мигачи са грозни и селски, лично аз никога не бих си сложил, само т.нар. кристални халогени ми харесват
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
- phantomas
- младши ентусиаст
-
- xts
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36, E87, F25
Re: .
S-M написа:Оригинален опушен-> http://www.bmw-ig-siegerland.de/images/holger2.jpg
Не че има особено значение, но това на снимката е DEPO. Оригиналните опушени, имат една ивица накрая, както са и оригиналните бели. Ето как стоят опушени мигачи DEPO от колегата SToDo - цък 1 и цък 2.
Мен ми харесват, но вече съм с оригинални бели, защото смених заедно всички мигачи и стопове. Тези опушените са хубави, но са доста лъскави спрямо всичко останало и в момента търся начин как да ги захабя леко. Ако някой има идея как да ги матирам, ще се радвам да сподели.
- phantomas
- младши ентусиаст
-
А би ли споделил модела на фолиото за тези които искат да опитата като вариянт(предполагам е 3М понеже те предлагат такива прозиращи)но ако е възможно-сподели...samsurnik написа:колега виж моите в галерията, бяха бели много бели но и на мен не ми харесаха защото колата черна фаровите тъмни а белите мигачи нещо не ми стоеше добре, взех си едно фолио от рекламна агенция и ги направих с това фолио и си мисля, че стана много добре, поне на мен си ми харесва доста, така че да знаеш че и с фолио става но не за стъкла
"Живей,така,че като остарееш да те е срам да разказваш,но да ти е хубаво да си спомняш......." 
13 мнения
• Страница 1 от 1