Най-готините идеи за облепване на колите
Модератор: bum_bum
12 мнения
• Страница 1 от 1
- autostiker
- Потребител
-
Най-готините идеи за облепване на колите
Колеги, намерих най-евтиния начин да си направя колата различна. Определено идеята е универсална, но много популярна. Дали е във вид на надпис или на емблема, все е СУПЕР!
Ще ви покажа няколко проекта /виж галерията /, които взех от мои приятели, които се занимават с това професионално. Вие какво мислите за това?
Ще ви покажа няколко проекта /виж галерията /, които взех от мои приятели, които се занимават с това професионално. Вие какво мислите за това?
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
А идея две на предния и тату на гръдния кош на Приятелката
Чуден корсет ше стане дет вика Тошоууу
Ей, как липсва Мухахатоуууу... Зимна ваканция викат било, от Администрацията... То днеска пролет беше 

- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Apassionata написа:А идея две на предния и тату на гръдния кош на Приятелката![]()
Чуден корсет ше стане дет вика Тошоууу
Ей, как липсва Мухахатоуууу... Зимна ваканция викат било, от Администрацията... То днеска пролет беше
ШШШ-т. Днес видях такава плетеница, само че разтегната по вратата на един чарджър и в комбинация с ухилената женска физиономия, дето те гледа през десния прозорец и факта, че те минава като бърз влак, малка гара имаш чувството, че една гола и добре изглеждаща женица се е провесила на вратата и те гледа. Та е доста разсейващо, но и някак си има своя чар, красота и естетика. Въпрос на вкус. Нали най-важното е колата да се харесва на собственика.
П.С. "Без кураж, няма слава" модифицирайте смело колеги.
От тогава русото не е на мода.
И сега кой каже,че е грозно да има в предвид,че съм го наплювал! :mha:
Както се вика само дозата прави отровата!
И при колите е така.Ако всичко е направено умерено и със стил,както при мерцедеса например нещата изглеждат много добре.
ОБАЧЕ!Ако нямаме никакво чувство за естетика и красота и по природа сме с интелект на хлебарка е тогава може да направим колите си да изглеждат като повечето от темата за тюнинга.
Защото и там в последно време виждам екземпляри на който съвсем не им е там мястото,но се поставят там за да се трупат мнения от потребителите или просто защото илиянския тунинг изкриви представите ни за грозно,пошло и гротескно.
Но всеки сам за себе си.
На мен лично ми допада облепването,но стига то да е направено със стил от професионалист и цялата тема в коята се изпълнява колата да има замисъл,а не просто лепене на хартиийки и фолио.
Айде това от мен и всеки си знае за него си!

12 мнения
• Страница 1 от 1