направи си сам - пулнене на силиконов съедините
Модератор: bum_bum
12 мнения
• Страница 1 от 1
направи си сам - пулнене на силиконов съедините
вижте това http://members.rennlist.com/blueshark/page13.html
целия въпрос , поне за мене е от каде такова силиконово масло? кажете има ли някаде по софия. Аз напълних един съединител с глицерин и става , обаче глицерина силно абсорбира влагата и това не е добе требва си масълс! в USA e тва - Тоyota silicone oil, part number 08816-03001 а в BG?
ако някой знае каде има такова масло ( а не може да няма някаде ) да свтне !
целия въпрос , поне за мене е от каде такова силиконово масло? кажете има ли някаде по софия. Аз напълних един съединител с глицерин и става , обаче глицерина силно абсорбира влагата и това не е добе требва си масълс! в USA e тва - Тоyota silicone oil, part number 08816-03001 а в BG?
ако някой знае каде има такова масло ( а не може да няма някаде ) да свтне !

- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
Аз лично се съмнявам че ще има ефект. Щом маслото е излязло веднъж покраи буталцето значи има износване и ще излезе и другото масло. Пробвал съм с м 10 д и ефект имаше за първите 5 минути.
Това е се едно да напълниш изпуснали амортесиори без да смениш семерингите.
Това е се едно да напълниш изпуснали амортесиори без да смениш семерингите.
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Aз съм за ел.перките,но къде има /ако има въобще у нас/ готови китове? Имам предвид ел.перка+датчик за t+регулируемо реле на колко t да включва.Някаква идея за цена?
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
то имаше някъв начин да си направиш перката на климатика да се включва когато загрее а тази да я махнеш ..
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
на компакта на митака quickzole има ел перка фабрично , или нова от дару зимаш и датчик за температурата го слага6 някъде или от някоя морга
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Ел. перки имат всички дето са с климатици. Включва се винаги като работи климатика, или пък на определена температура и налягане на водата (датчика е в горната част на радиатора). Аз също съм на мнение, че вършат по-добра работа от тази другата, щото това лято отидох и се върнах (връщах се 6 часа и половина заради задръствания) до морето на климатик, с неработещо виско и с 3.5 литра вода (вместо 6.5 литра) и стрелката на температурата не ми мръдна и на милиметър от прословутото 12 часа и 1 минута. 

Bimmer написа:Какво буталце бе човек...
от каде такова силиконово масло?
Ами става това което е от старите факсове (едни грамадни шкафове) Ricoh и Motorola
кажи каде във факсовете има масло , виси ми един епсон в нас и ше го разпердуша веднага ао знам че има нещо в него, иначе е голям колкото 21 инчов монитор, и друго да те питам , ако си пълнил -> колко милилитра масълс събира виското ? аре даи инфо да се занимавам с нещо 10Х

- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
абе отивате в моргата и питатате за датчици за температурата коитоседът в маркучаите. Връзваш перката към него и готово.

12 мнения
• Страница 1 от 1