Нова Х5 - тропа отпред вдясно
Модератор: Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Нова Х5 - тропа отпред вдясно
Чисто нова Х5, купих я преди 45 дни от КАМОР. В момента е на 7000 км от които 5000 направих по Германия миналата седмица. Похлопваше си отпред вдясно откакто я изкарах от КАМОР по малките дупки. Мислех че е биелетка ма кола на 8 км да тропа не ми се вярваше. Сега потропването се усили ма кат им нЕмам доверие на тия ,,специалисти,, от официалните сервизи се обръщам към вас с молба за помощ и съвет
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- ангелски
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xdА
- Детайли за колата: Става все още.
Здравей SP 2022 първо честито за новата кола.Моя съвет или ако бях на твоето място е да се върнеш пр дилара,който ти е продал колата и да търсиш объснения,но не повече от 5мин.После му даваш срок удобен за теб,в който колата да се управи.Ако не го изпълни да сменя колата с чисто нова или да ти върне парите,като му дадеш да разбере,че е пълен мухльо и че който плаща той поръчва музиката.До като колата е в гаранция вадим им душицата за щяло и нещяло,незабравяи че клиента винаги има право и е като цар 

Ако имаш проблем, не трябва да се безпокоиш. Вариантите са два:
Или намираш начин да го решиш, без да се нервираш, или просто той не е по твоите възможности и няма защо да се ядосваш.
Или намираш начин да го решиш, без да се нервираш, или просто той не е по твоите възможности и няма защо да се ядосваш.
- Niikoo_1
- младши ентусиаст
-
- Кара: кръгчета
ангелски написа:Здравей SP 2022 първо честито за новата кола.Моя съвет или ако бях на твоето място е да се върнеш пр дилара,който ти е продал колата и да търсиш объснения,но не повече от 5мин.После му даваш срок удобен за теб,в който колата да се управи.Ако не го изпълни да сменя колата с чисто нова или да ти върне парите,като му дадеш да разбере,че е пълен мухльо и че който плаща той поръчва музиката.До като колата е в гаранция вадим им душицата за щяло и нещяло,незабравяи че клиента винаги има право и е като цар
Нали се сещаш, че той дилъра нарочна я преебал колата да тропа

Дилъра изобщо не е виновен, че колата има производствен дефект или проблем, просто така си е дошла.
Друга е въпроса, че на повечето места са охлюви и не могат да отстранят проблема.
Това пък да ти върнат парите и да си вземат кола няма изобщо как да се случи

При положение, че колата вече е регистрирана и продадена (най-вероятно на някоя лизингова компания)
Как ги пишете тия работи без да се мисли нямам думи

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
честита покупка колега!
за такива проблеми и то в първите 50 000 км трябва директно да се обръщаш към БМВ. Имаш гаранция, която трябва да се обслужва от дилъра! Ако има проблеми с дилъра, или го смени или се обърни към централата в Мюнхен. Ако незнаеш към кого ми пиши и ще ти кажа. Риска да не ти признаят гаранцията ако пуснеш чужди майстори да пипат е много голям! Затова - към БМВ!
за такива проблеми и то в първите 50 000 км трябва директно да се обръщаш към БМВ. Имаш гаранция, която трябва да се обслужва от дилъра! Ако има проблеми с дилъра, или го смени или се обърни към централата в Мюнхен. Ако незнаеш към кого ми пиши и ще ти кажа. Риска да не ти признаят гаранцията ако пуснеш чужди майстори да пипат е много голям! Затова - към БМВ!
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Точно така колега ,докато не се научат нашите бг дилъри и сервизи да си вършат работата добре и качествено ,аз имах проблем с колата и гаранционна част ,не искаха да ми я подменят ,показах им писмото което бях написъл до БМВ-Германия и на път да го пусна ,неспряха да ми звънят колко искат да ми помогнат и сменят частта ,както и стана ,явно на българина само вилицата на шиятаSP 2022 написа:Благодаря CheGevara:)
Вече записах час в КАМОР а ако не успеят да се оправят - писмо до Мюнхен и посещение в сервиз на BMW в Германия с транспортни разходи префактурирани на КАМОР, да се оправят....

Нищо лично ,Просто бизнес !
- ангелски
- младши ентусиаст
-
Нали се сещаш, че той дилъра нарочна я преебал колата да тропа щото си няма друга работа.
Дилъра изобщо не е виновен, че колата има производствен дефект или проблем, просто така си е дошла.
Друга е въпроса, че на повечето места са охлюви и не могат да отстранят проблема.
Това пък да ти върнат парите и да си вземат кола няма изобщо как да се случи или пък да я сменят с друга е пълно безумие.
При положение, че колата вече е регистрирана и продадена (най-вероятно на някоя лизингова компания)
Как ги пишете тия работи без да се мисли нямам думи всеки е голям разбирач и куражлия на писане.
Не не се сетих добре че ми каза за диларчето

- Niikoo_1
- младши ентусиаст
-
- Кара: кръгчета
За всичко е виновен Дилъра, особено за кофти партидата (с автомобили)
Всички са к@пути и кой не скача е червен.

Всички са к@пути и кой не скача е червен.

- ангелски
- младши ентусиаст
-
Знам,че с ..... нетрабва да се спори:mhihi: спирам,защото разваляме темата на колегата.SP 2022 ако има някакво развитие пиши.
Значи стабилизиращата щанга която човека в КАМОР ми показа и нЕма нищо общо с обикновената, с някакви клапани. Май се оказва конструктивно недомислена защото след месец-два ще ги сменят с такива от Х6 не само на мен.
Както и да е, човека се оказа напълно в час и запознат с проблема, ще се оправи по гаранция, няма проблем. Както той ми обясни по пътищата в Германия няма и да я чуя тая щанга ама ние живеем в булгаристан където пътища няма, ама милиони за фирмата на батко има.....
Как не можах да се родя в Мюнхен или поне във Виена, аз пеша щях да си отида до Мюнхен:):)
Както и да е, човека се оказа напълно в час и запознат с проблема, ще се оправи по гаранция, няма проблем. Както той ми обясни по пътищата в Германия няма и да я чуя тая щанга ама ние живеем в булгаристан където пътища няма, ама милиони за фирмата на батко има.....
Как не можах да се родя в Мюнхен или поне във Виена, аз пеша щях да си отида до Мюнхен:):)
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Сервизно обслужване на БМВ