Къде в София могат да препрограмират EWS ?

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

Къде в София могат да препрограмират EWS ?

Мнение от Петрунов » 05 Фев 2008, 23:24

Някой има ли идея къде да отида за препрограмиране на EWS имобилайзер - Corin ми каза, че в Бургас са му извършили тази услуга за около 200 лева (
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=79533 ).

(Също някой ако продава въпросния имобилайзер втора ръка, нека да пише.)

e30s live forever
Аватар

Re: Къде в София могат да препрограмират EWS ?

Мнение от sachs » 06 Фев 2008, 17:05

Петрунов написа:Някой има ли идея къде да отида за препрограмиране на EWS имобилайзер - Corin ми каза, че в Бургас са му извършили тази услуга за около 200 лева (
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=79533 ).

(Също някой ако продава въпросния имобилайзер втора ръка, нека да пише.)

имам си техника скоято мисля че ще стане.искаш новия EWS да разпознае твоя си ключ?ако стане ще ти струва 25лв.

Потребител
Аватар

Мнение от Петрунов » 06 Фев 2008, 17:47

Да, точно така - откраднаха ми EWS имобилайзера и сега се чудя как да реша проблема - в момента търся модул на старо, до довечера един пич ще ми пише дали го има и за колко пари го дава.

Следващата стъпка е да дойда при теб и да видим дали ще го можем да го синхронизираме да разпознава моя ключ и да пали двигателя.

Ще ти пиша като има развитие.

e30s live forever
Аватар

Мнение от sachs » 06 Фев 2008, 18:03

Петрунов написа:Да, точно така - откраднаха ми EWS имобилайзера и сега се чудя как да реша проблема - в момента търся модул на старо, до довечера един пич ще ми пише дали го има и за колко пари го дава.

Следващата стъпка е да дойда при теб и да видим дали ще го можем да го синхронизираме да разпознава моя ключ и да пали двигателя.

Ще ти пиша като има развитие.

по принцип тряаа да стане работата. ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e39 520iA 1996 и Х5 3.0i/газ 2001
Мечтае да кара: МИГ 29 или АПАЧИ
Детайли за колата: всички екстри за модела и надпис Стенли Ройс :-)

Мнение от BOIAN » 04 Авг 2008, 22:00

е, стана ли? аз искам да сменя само компютъра на двигателя, намерих същи със същия номер но не ще да запали на мойта кола, а го свалихме от работеща, може ли да се нагоди за мойта? може би има нещо общо с EWS-са?
" ВАЖНОТО Е ДА СИ НОРМАЛЕН В НЕНОРМАЛНА СИТУАЦИЯ, А НЕ НЕНОРМАЛЕН В НОРМАЛНА СИТУАЦИЯ"

Назад към Сервизно обслужване на БМВ