Магазин за части МЕНТЕ !!!
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Магазин за части МЕНТЕ !!!
Здравейте,може би някои от ваз са виждали темата за проблемите които ми причиниха шест подгряващи свещи БОШ закупени от магазин намиращ се на ул.Козлодуй в близост до Раковска голям магазин на който има надписи Авто части БМВ и Мерцедес.(тия дни като минавам ще погледна номера на който се намира за да е по ясно за всички).
Така от гореспоменатия магазин закупих 6 подгревни свещи и 1 горивен филтър за 324тд. съответно нито свещите нито филтъра ставаха за нещо! Заради тях похарчих двапъти повече пари от колкото струват тези продукти за диагностики защото колата не искаше да пали лесно и въртеше по 5 минути на стартер докато запали без значение дали е топла или студена!
Най-лошото е че там ме прати мой добър познат близък на собственика,въпреки всичко собственика ме преекара по най-бруталния начин(мръсен арабин какво ли съм очаквал!!!)
И скапаните свещи ми иленнаха златни защото ги копувах два пъти,а те не са една или две!
Ще напиша и отделна тема за един не добросъвестен майстор!
Така от гореспоменатия магазин закупих 6 подгревни свещи и 1 горивен филтър за 324тд. съответно нито свещите нито филтъра ставаха за нещо! Заради тях похарчих двапъти повече пари от колкото струват тези продукти за диагностики защото колата не искаше да пали лесно и въртеше по 5 минути на стартер докато запали без значение дали е топла или студена!
Най-лошото е че там ме прати мой добър познат близък на собственика,въпреки всичко собственика ме преекара по най-бруталния начин(мръсен арабин какво ли съм очаквал!!!)
И скапаните свещи ми иленнаха златни защото ги копувах два пъти,а те не са една или две!
Ще напиша и отделна тема за един не добросъвестен майстор!

.
Проследявах проблема с паленето внимателно.
Не по-малко важно от това къде са ти продали ментетата, е и въпроса откъде накрая взе качествените подгряващи
Ако може да го напишеш, че при огромното многообразие от магазини си е добре да знаеш откъде някой си е купил свястна стока.
Не по-малко важно от това къде са ти продали ментетата, е и въпроса откъде накрая взе качествените подгряващи

Ако може да го напишеш, че при огромното многообразие от магазини си е добре да знаеш откъде някой си е купил свястна стока.
Само да уточня, 90% от подгревните свещи на БОШ иБЕРУ продавамни в БГ са или рециклаж или просто стари свещи с обновен вид (непитайте как става, щот не ми се пише), продават ги много евтино и гърмят при първото пускане. Лично мнение, ако си купувате свещи на БОШ (което НЕпрепоръчвам) е това да стане във фирмен магазин и да си вземете документ з да можеу при евентуален проблем да върнете продукта.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: .
Nick написа:Проследявах проблема с паленето внимателно.
Mагазина от който купих качествените свещи се намира на "Красно Село" ,като застанеш с лице срещу Фантастико от лявата страна.
Собственика е вносител и разпространител на БОШ и има и сервиз със стенд за БОШ помпи, който се намира някъде до летището.

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
- His Shadow
- младши ентусиаст
-
на нашето E34 M21D24 му сложихме 6 броя ИСКРА некви сръбски свещи по 7лв бройката колата вече е 8 месеца с тях пали на 4-върт оборот 

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
7 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ