Некоректен сервиз
Модератор: Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Некоректен сервиз
Здравейте, не карам BMW, но се регистрирах в този форум, за да изразя мнение относно сервиз Субаро Томей и евентуално да помогна на хора, които се замислят да ремонтират там. Преди сервиза се намираше на Ботевградско шосе, сега е в Слатина близо до зеленчуковата борса. Изключително некоректни, много бавно работят, лъжат, че вскичко е готово, впоследствие се крият, не вдигат телефони. Освен това вземат парите от застрахователя и уж поправят колата, а после я връщат в същото ако не и по-лошо състояние. В следствие на това имам едно неработещо ел.стъкло и умивалник за фара, които не работи вече. Сега не мога да си заведа щета отново, защото те са минали тези детайли и ще трябва да плащам от джоба си. Когато става въпрос за щета по застраховка, веднага се захващат, защото знаят, че ще вземат чисти пари без да вършат нищо, а когато става въпрос за дребни поръчки за части изобщо не си правят труда да вдигат. Освен това се опитаха да ми откраднат дюзи за умивалниците на фаровете и капачки на стойност 350 лв под предлог, че са ги използвали, а това са старите и не ми трябват, но аз си ги взех и видях, че са си чисто новите, които си бях купила. Положението там е страховито, по-големи лъжци дори и от Тандер. 

- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
Re: Некоректен сервиз
Здрасти,
Аз също искам да изразя мнение за този сервиз. И аз не останах доволен, пребоядисаха ми колата но оставиха дефекти по капака и доста лошо изпълнение като цяло, беше по щета от каско (следи от камъчета и дръскотини)
Аз също искам да изразя мнение за този сервиз. И аз не останах доволен, пребоядисаха ми колата но оставиха дефекти по капака и доста лошо изпълнение като цяло, беше по щета от каско (следи от камъчета и дръскотини)
- qwrfvxgchb
- Потребител
-
Re: Некоректен сервиз
Пичове, оплачете се на застрахователя. Наковете ги, за да имате шанс да ви се оправят елементите
3 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ