Търся LED крушки с две свелини /оранжеви/
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Alexandar_Lyunchev
- Потребител
-
- Кара: BMW 318i '95
Търся LED крушки с две свелини /оранжеви/
Здравейте колеги!
Търся LED крушки за мигачите, НО с две светлини в оранжево /понеже мигачите са бели/! Искам да направя габарита да е в мигача и да свети оранжево!
Стандартната крушка е 21w /BAY15d/, търсих оранжеви с нажежаема жичка - 21/5w или 21/4w, но ги има само в Щатите
Този вариант с LED крушките ми се стори най-удачен, обаче не знам къде и въобще има ли такива читави в БГ.
Намерих тук някакви - на 5 ред. http://www.autobulbs.org/lighting_products.php?ctg=6 но не са в БГ.
Идеята с LED-а е че самата крушка ще е хем бяла, хем с две светлини, хем ще свети оранжево.
Ако някой има идеи - помагайте!
Мерси!!!
Търся LED крушки за мигачите, НО с две светлини в оранжево /понеже мигачите са бели/! Искам да направя габарита да е в мигача и да свети оранжево!
Стандартната крушка е 21w /BAY15d/, търсих оранжеви с нажежаема жичка - 21/5w или 21/4w, но ги има само в Щатите
Този вариант с LED крушките ми се стори най-удачен, обаче не знам къде и въобще има ли такива читави в БГ.
Намерих тук някакви - на 5 ред. http://www.autobulbs.org/lighting_products.php?ctg=6 но не са в БГ.
Идеята с LED-а е че самата крушка ще е хем бяла, хем с две светлини, хем ще свети оранжево.
Ако някой има идеи - помагайте!
Мерси!!!
- Alexandar_Lyunchev
- Потребител
-
- Кара: BMW 318i '95
Re: Търся LED крушки с две свелини /оранжеви/
Никой ли няма представа???
Варианта с оранжева крушка, с нажежаема жичка и две светлини 21/5w или 21/4w, също ме устройва.
Варианта с оранжева крушка, с нажежаема жичка и две светлини 21/5w или 21/4w, също ме устройва.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Трудно ще намериш тук, а и нали знаеш, че с LED крушката ще ти мига на изгорял мигач.
- nikitl
- Потребител
-
- Мечтае да кара: Е30 M-Tech I Двоен стоп S50
- Детайли за колата: . .бавна
Обикновена оранжева крушка с двойна светлина . . 2-3 лева за брой. Утре ще ти пратя номера да им звъннеш на тия които продават. Не знам дали в някой от тия градове които си посочил в профила ти ги има обаче. Иначе варианта работи, на предишната ми кола беше с такива, може да погледнеш и за щатски мигачи направо у Ебай-а.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Т.е. инсталацията е същата като на Щатските коли, само слагаш крушката и си свети габаритната светлина?
- dido0o```
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 245
Едвали фасунгата ще стане . Все пак едната е за обикновен мигач с една светлина, а новата крушка ще е с две. И да наистина търси крушки от американски автомобил. Днес точно гледах един американски ML и крушката беше такава. За жалост беше доста забутана и не можах да я извадя да видя какво пише на нея.
6 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ