Претапициране салон Обикновен --> Кожа [Актуални цени?]
Модератор: Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- kalin4o0o_
- Потребител
-
- Кара: Е46/E61 touring
- Мечтае да кара: Е21
Претапициране салон Обикновен --> Кожа [Актуални цени?]
Каква сума трябва да отделя за да сменя обикновения салон (седалки + кори ) на старата машина с кожа ? и тук възниква следващия въпрос : Естествена или Изкуствена ? 

- kalin4o0o_
- Потребител
-
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Re: Претапициране салон Обикновен --> Кожа [Актуални цени?]
Над 1000лв за изкуственяк, ако си намериш някъде естествена - браво 

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
Зависи, кой, къде с какво. Аз знам човек, дето ги прави наистина перфектни с хубава естествена кожа за 750+корите+маншоните за ръчна и скоростите, ама е от едно малко градче
Само мазохист или мазен автоджамбаз би направил салона с изкуствена кожа 

- kalin4o0o_
- Потребител
-
т.е изкуствената не е оферта... и аз така си мислех, но все пак никога не е излишно още някое чуждо мнение...
продължавам търсенето и четенето...
продължавам търсенето и четенето...

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Dpy, ти какви видове изкуствена кожа си виждал, защото има бая производители -> разновисности.
Мога да кажа че за незапознати хора изкуствената кожа е дори по-добрия избор, щото ем по-евтина ем понякога по-здрава
Мога да кажа че за незапознати хора изкуствената кожа е дори по-добрия избор, щото ем по-евтина ем понякога по-здрава
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- kalin4o0o_
- Потребител
-
значи да си търся някой който работи с хубава изкуствена ? така ли да разбирам ?

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Хубава, грозна, изкуствената кожа не е нещо, върху което искаш да седиш дълго време. Особено в кола. Нито зимата, нито лятото. Ще се проклинаш за спестените пари, няма да ти е до здравина. Тапицери много, звъниш, искаш оферти и така...
Never mistake motion for action...
Можеш да си постелиш един найлон на сегашната тапицерия и да покараш известно време, за да усетиш как ще е с изкуствената
А за здравината и малките деца знаят
Ако нямаш финанси за претапициране с естествена се насочи към цял салон втора употреба(хубав естествено и ако не си с рекаро, сега е момента да поправиш злото
), ще ти излезе по-евтино, а и като оригиналната тапицерия, малко майстори могат да направят.

- kalin4o0o_
- Потребител
-
Dpy написа:Можеш да си постелиш един найлон на сегашната тапицерия и да покараш известно време, за да усетиш как ще е с изкуственатаА за здравината и малките деца знаят
Ако нямаш финанси за претапициране с естествена се насочи към цял салон втора употреба(хубав естествено и ако не си с рекаро, сега е момента да поправиш злото
), ще ти излезе по-евтино, а и като оригиналната тапицерия, малко майстори могат да направят.
ами май така ще стане...ще търся някой читав stock кожен салон няма да се занимавам...

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Ako си от Сф можеш да заповядаш да видиш моя салон. Изцяло от изкуствена кожа е, и доста хора (непрофесионалисти) се лъжат, че е естествена кожа. Не бих кзал, че запарва повече лятото или държи по-студено зимата от естествена кожа. Даже май май зимата за по-кратко се затоплям (нямам подгрев). Естествено разликата в цената беше 700лв естествена > изкуствена кожа. Всичко (кори на врати и седалки) ми излезе около 700лв. преди 2 години.
И нека не забравяме, че алкантарата е изкуствена материя и като цена стъпва почти колкото естествена кожа. (това го пиша с оглед последващите коментари)
Поздрави.
И нека не забравяме, че алкантарата е изкуствена материя и като цена стъпва почти колкото естествена кожа. (това го пиша с оглед последващите коментари)
Поздрави.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
Само мазохист или мазен автоджамбаз би направил салона с изкуствена кожа 

- zidi1982
- Borbet-A-Джия
-
- Кара: E30 318is 90'
само да кажа че изкуствена може да си направиш и за под 500лв.. ама не е добро решение .. според мен наи добре си вземи втора ръка оригинален салон а не някой да ти тапицира с каквото и да е.. виждал съм и сполучливи ама като оригиналното никои тапицер не може да го докара...
PS: мойта кожа е на 21 години...
супер си е..
PS: мойта кожа е на 21 години...

0889149545 - Златан
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
t_andonov написа:Само мазохист или мазен автоджамбаз би направил салона с изкуствена кожа
E явно имаш 2000лв за претапициране с истинска кожа? Да тя е по-добра от еко кожата, но цената?
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
ми да ти кажа не бих дал 2 бона за претапициране но и изкуствената не е опция просто си търся втора употреба за 500-700 кинта и става оргинал
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Сервизно обслужване на БМВ