Сервиз за помпа и глава
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Сервиз за помпа и глава
Опитвам да си стегна Пежо-то и трябва да закарам помпата на стенд за реглаж, знам само в Супер-дизел, има ли други? Освен това ми трябва сервиз, където мерят главата за кривини, както и евентуално шлайфане и съпътстващите услуги...
Never mistake motion for action...
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Илияне,отиди в "Юве" на "Симеоновско шосе" - ако не го знаеш,движиш се по "Симеоновско шосе" от Зоопарка в посока "Макси"/околовръстен път.Като се качваш нагоре,отляво в пресечката,от която започва дипломатическото селище се намира сервиза - пише "Бош сервиз Юве". Питаш за Росен и казваш че те е пратил Георги със зеленото комби БМВ.Оттам нататък той ще ти помогне
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
- dr-who
- ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring 330xi
- Мечтае да кара: F10 M5
- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
Абе нещо не съм очарован от сервиза ЮВЕ, поне на пръв поглед и това си е мое мнение ! Отивам днес да се записвам уж, нямаше свободни часове. До сряда. Обяснявам проблема - така и така искам да се смени помпата, имам си нова и т.н. Монтьора, при който ме пратиха нещо не беше на кеф, почна да се чуди как ли ще стане това ? Със сигурност не беше сменял такава помпа.. и казва : Ми то май ще трябва да се сваля резервоара, да се сваля ауспуха, кардана и т.н. Ако има капачка може и да стане отгоре.. и некакви такива. Аз започнах да се замислям дали да си оставям там колата. Почна да пита едно младо момче.. После ме пита - ти разглобявал ли си го ??? брейй съвсем се шашнах. Аз ако бях го разглобил сигурно щях да си сменя джажата сам.. Както и да е . Сега се чудя дали да ходя в сряда там ? Ако някой знае сервиз или майстор, където със сигурност знаят къде и как да пипнат та да сменят помпата моля да ми помогне
Май както върви ще отида в Дару...

Май както върви ще отида в Дару...
stay tuned

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Veson, с "Дару" ще се убедиш,че няма да свършиш работа и на всичкото отгоре ще изръсиш една торба пари
Незнам на кой майстор си попаднал,принципно там нон-стоп се правят всякакви ремонти на всякакви автомобили и се чудя как така се е случило с теб
Ако искаш,върни се и търси човека,чието име съм изписал в предишния пост
Въобще направи това,което съм писал на Leon по-горе
Георги Пенчев

Незнам на кой майстор си попаднал,принципно там нон-стоп се правят всякакви ремонти на всякакви автомобили и се чудя как така се е случило с теб

Ако искаш,върни се и търси човека,чието име съм изписал в предишния пост

Георги Пенчев
6 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ