Колеги посаветвайте ме за сервиз или за някой....
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- kitenskiq
- Потребител
-
- Кара: 318i 1993
Колеги посаветвайте ме за сервиз или за някой....
Колеги посъветвайте ме за сервиз или за някой майстор, понеже каруцата губи обороти и газовете миришат на бензин силно предполагам, че може да е ламбда сондата или дебитометара. Недай си боже са и двете
Някой добар майстор в София колата е е36 1993г седан 318и. Мерси
Че ми е омръзнало от некъдарни майстори дерящи кожата, само само да вземат някой лев повече а проблема изниква след 5 дена пак 

Re: Колеги посаветвайте ме за сервиз или за някой....
kitenskiq написа:Колеги посъветвайте ме за сервиз или за някой майстор, понеже каруцата губи обороти и газовете миришат на бензин силно предполагам, че може да е ламбда сондата или дебитометара. Недай си боже са и дветеНякой добар майстор в София колата е е36 1993г седан 318и. Мерси
Че ми е омръзнало от некъдарни майстори дерящи кожата, само само да вземат някой лев повече а проблема изниква след 5 дена пак
Аз ползвам Вик ауто в к-с Маргел на Ботевградско шосе от години и съм доволна. До сега не е имало проблем по колата, с който да не са могли да се справят.
The Power!
http://www.youtube.com/watch?v=x3ID7LpOegM
http://www.youtube.com/watch?v=x3ID7LpOegM
Силно препоръчвам Napsters от форума .На мен маслото ми миришеше на бензин и след диагностика на майстори светила (,които за малко и основен ремонт щяха да правят
) момчето намери проблема и то на невероятно ниска цена. 

- Димитър Димитров
- младши ентусиаст
-
- Кара: внимателно.
- Мечтае да кара: сАмоЛеТ
Колега за БМВ мога да те насоча къде има добри майстори, но за "каруца" немоа ти помогна 

4 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ