Схема на автоаларма SKA
Модератор: Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- joreto_88
- младши ентусиаст
-
- Кара: '01 E46 318Ci
Схема на автоаларма SKA
Модела на алармата не го знам - не го пише никъде. Само на дистанционното пише SKA. Търсих в Гугъл, но нищо не намерих. Ето една снимка как изглежда:

Свалихме я от едно Ауди S2 преди около 1 година и стоеше в торбичката досега. Аз си смених колата и тя е с някаква гадна аларма, която много ме дразни и искам да сложа тая, но нямам схема кой кабел за какво е. Имам всичко към алармата - самата аларма, сирена, дистанционно, шоков датчик, светодиод и някакво реле (предполагам имобилайзер, който няма да свързвам). Надявам се някой да помогне. Благодаря предварително.

Свалихме я от едно Ауди S2 преди около 1 година и стоеше в торбичката досега. Аз си смених колата и тя е с някаква гадна аларма, която много ме дразни и искам да сложа тая, но нямам схема кой кабел за какво е. Имам всичко към алармата - самата аларма, сирена, дистанционно, шоков датчик, светодиод и някакво реле (предполагам имобилайзер, който няма да свързвам). Надявам се някой да помогне. Благодаря предварително.
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Re: Схема на автоаларма SKA
Буксата в дясно е за централното - 6 кабела са, тази най-вляво сигур е за датчика, другата до нея в дясно е за врати, капаци и т.н., а последната сигур захранване, ама така на снимка само боб хвърлям. Поздрави
- vlado_882
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Кола и жена едновременно
3 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ