Ръчно пастиране
Модератор: Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- BMWdrivers
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B20, M57D30
- Мечтае да кара: MKA
- Детайли за колата: ниска и бърза
Ръчно пастиране
Здравейте колеги, дайте ми предложение за паста за ръчно полиране на автомобили, но да не е много абразивна
Благодаря
Благодаря
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: Ръчно пастиране
Разрови се малко из форума и ще видиш доста теми по този въпрос... по принцип най-достъпни на BG пазара са продуктите на SONAX... Nano Polish & Wax.... варианти 1 (за нови коли), 2 (за по-захабени бои) и 3 (за силно захабени бои). Има също на Carplan, както и на TurtleWax.... От чужбина можеш да си поръчаш ДОСТА неща, но цените са много по-високи.
- BMWdrivers
- младши ентусиаст
-
- scipo
- младши ентусиаст
-
- Кара: нормално
аз си пастирах последно моята кола с паста на turtle wax една електриково зелено и съм доста изненадан от ефекта
иначе като марка сонакс е доста добра, но за ЕФЕКТ е най-добре да отидеш да ти я минат с машина...

- BMWdrivers
- младши ентусиаст
-
scipo написа:аз си пастирах последно моята кола с паста на turtle wax една електриково зелено и съм доста изненадан от ефектаиначе като марка сонакс е доста добра, но за ЕФЕКТ е най-добре да отидеш да ти я минат с машина...
Аз искам само полиране, понеже боята не ми е захабена и не искам излишно да я минавам с абразив, затова може би ще взема една машина назаем и ще я мина с много фина паста, но не знам с кои номера паста

- scipo
- младши ентусиаст
-
http://automaniasliven.hit.bg/sonax.html виж тук пише коя паста за какво е и можеш да си поръчаш 

- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Колега бих ти препоръчал да си вземеш 1 непрофисионална машина (незнам колко струва в БГ и къдя има,но невярвам да е скъпа 50-60лв предполагам) аз точно така направих взех си машина за 25 евро и ето това на Сонакс >>> http://www.sonax.com/sonax-e/katalog_pr ... uct=320100 ето това >>>> http://www.sonax.com/sonax-e/katalog_pr ... uct=296100 и още една за финно полиране,но нея не я намирам в сайта им... и ето го ефекта
http://seanjohn.snimka.bg/automobiles/p ... 8.18491321 аз съм много доволен (благодарение на колегата Deso-Car-Care който помогна за избора)
п.с. а също да добавя може и без машина разбира се (с тези продукти) ,но е по лесно с нея
) този препарат SONAX Polish & Wax COLOR Nano Pro не го нанасям с машината, а само с хавлиена кърпа (памучна)
успех
http://seanjohn.snimka.bg/automobiles/p ... 8.18491321 аз съм много доволен (благодарение на колегата Deso-Car-Care който помогна за избора)
п.с. а също да добавя може и без машина разбира се (с тези продукти) ,но е по лесно с нея

успех

- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- BMW-Beast
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Е63 individual
- Мечтае да кара: BMW M6 G-POWER
колега ако си решил да пастираш на рька си вземи паста 2-ра на 3м с черната капачка ше ролучиш добар резултат
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
колеги ,дали някъде не се дава под наем машина за пастиране -че не можах да открия в нета.
дори ако има някои колега ,да пише на лс да услужи -естествено срещу заплащане- 0876630301
дори ако има някои колега ,да пише на лс да услужи -естествено срещу заплащане- 0876630301

- sean-john
- ентусиаст
-
Аз незнам колега , до сега не съм срещал машини под наем... но както казах виж в Метро или Практикер трябва да има ефтини такива... моята представлява ето това http://seanjohn.snimka.bg/automobiles/p ... 8.18721807 взех я за 25 Евро от Lidl та поoгледай се из гореспоменатите магазини 

- BMW-Beast
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Е63 individual
- Мечтае да кара: BMW M6 G-POWER
тая машина няма да ви сварши работа колата ше стане на крагове и петна
машина за полиране ви трибва 

- scipo
- младши ентусиаст
-
sean-john написа:Аз незнам колега , до сега не съм срещал машини под наем... но както казах виж в Метро или Практикер трябва да има ефтини такива... моята представлява ето това http://seanjohn.snimka.bg/automobiles/p ... 8.18721807 взех я за 25 Евро от Lidl та поoгледай се из гореспоменатите магазини
има такива във практикер, но до колкото съм чувал ги отричат тези машини, защото нямат регулиране на оборотите и може да съсипе боята, ако не се внимава... имаше една промоция на професионална машина за 100 лв в практикер и ме е яд защо не си я купих...
- sean-john
- ентусиаст
-
Незнам дали има вероятност да съсипе боята,но аз преди да си я купя се допитах до колегата Десо и той ми каза,че с нея няма никаква вероятност да съсипя лака,камоли боята ( е разбира се ако държа на 1 място 10 минути с абразивна паста,че ще разваля боята
) та... незнам
как да е темата е за ръчно пастиране,аз просто предложих на колегата да си вземе 1 такава машинка да не жули цялата кола на ръка... 

- BMWdrivers
- младши ентусиаст
-
sean-john написа:Незнам дали има вероятност да съсипе боята,но аз преди да си я купя се допитах до колегата Десо и той ми каза,че с нея няма никаква вероятност да съсипя лака,камоли боята ( е разбира се ако държа на 1 място 10 минути с абразивна паста,че ще разваля боята) та... незнам
как да е темата е за ръчно пастиране,аз просто предложих на колегата да си вземе 1 такава машинка да не жули цялата кола на ръка...
Ще си взема машина на заем от един приятел
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Сервизно обслужване на БМВ