Търся добър бояджия в София

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

Търся добър бояджия в София

Мнение от xcited8899 » 11 Май 2010, 15:57

Здравейте,

търся професионален бояджия в София за боядисване на задна врата на Е60. Можете ли да ми препоръчате някого, от когото сте останали наистина доволни. До колкото разбрах боядисването е около 100 - 150 лв на детайл + допълнително боята. Ако можете да ми препоръчате и качествена марка боя би било супер.

Искам да стане наистина добре и като погледна задната врата да не се сещам колко тъпо съм я одрал :(

Мерси предварително.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: нормално

Re: Търся добър бояджия в София

Мнение от scipo » 12 Май 2010, 14:22

Колега в кв. Враждебна има мн добър бояджия :) аз карах при него колата на приятелката ми и съм супер доволен, няма разлика с останалите детайли :) взе по 150-170 лв на детайл(зависи от големината) със боята :) а и момчето май само си прави боите :) има си камера за боядисване и работи с добра техника :) 0888796602-Киро :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: По-долу изброеното...
Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.

Мнение от Борис_Малинов » 12 Май 2010, 18:47

Като гледам от снимката мисля,че базистния цвят не одран.При теб може да се получи с пастиране или с прелакиране на целия елемент.
Но едно е да се види на "живо",друго е на снимка.
ИзображениеИзображение
Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 2010 MB w245 B150 facelift
Мечтае да кара: B200 Turbo ;)

Мнение от 24V » 13 Май 2010, 23:49

0895 485 812 - Галин
Бояджие е ... Предлага и пастиране което ще ти свърши перфе работа на теб :)
Прави чудеса с колите :)

Потребител
Аватар

Мнение от xcited8899 » 16 Май 2010, 12:40

Мерси за бързите отговори :yes: Ще си избера един от посочените и ще пиша какво е станало :)

Потребител
Аватар

Мнение от MaBePuK » 18 Май 2010, 14:10

Колега, пиши по-скоро какво е станало и до колко си доволен, понеже и на мен ми предстои боядисване на детайли.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от xcited8899 » 01 Юни 2010, 16:52

здравейте,

най-после си взех колата - след дълго търсене все пак я закарах в Амарант 2003 ООД, които са лицензиант на ChipsAway за България http://chipsaway.bg/. Повече за технологията за отстраняване на драскотините, както и клипче в което се вижда как става това, можете да видите на сайта. Резултатът за мен е феноменален - както се вижда от снимката която качих по-горе, драскотините бяха дълги, дебели и много дълбоки, до ламарината. Основно ме притесняваше, че дизайна на задната врата на е60 е такъв, че няма нито лайсна, нито друг изпъкнал елемент до където да се "засече" боядисването, за да няма разлика в цветовете на старата и новата боя. Въпреки това сега няма абсолютно никаква разлика с останалата часто от вратата, както оптически, така и на пипане. Повърхността е идеално гладка, а цвета на боята - хомгоненен по цялата повърхност на вратата. Абе много съм доволен, чак не ми се вярваше :)

Работата е 150 лв на детайл + допълнително стойността на боята. Боята си я правят те, като я смесват изцяло по предписанието на производителите. Освен това дават и 2 години гаранция.

Малко по-късно ще кача и снимки, въпреки че на тях едва ли може точно да се види колко добре е свършена работата :)

Потребител
Аватар

Мнение от xcited8899 » 03 Юни 2010, 13:44

Ето и снимки на боядисаната врата:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: тук там

Мнение от азззз » 04 Юни 2010, 0:09

колега ако не е тайна колко още доплати за боята :)

Потребител
Аватар

Мнение от xcited8899 » 04 Юни 2010, 13:45

На мен ми направиха някакво намаление, защото човекът който ме заведе е много близък със собствениците и ми взеха 150 лв за всичко. Но до колкото разбрах ставаше дума за около 25-30 лв за боята. Не мога да ти гарантирам за тази цифра обаче. Но те като видят колата на място и ще ти кажат.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 318i

Мнение от doganay » 06 Юни 2010, 20:17

xcited8899 написа:здравейте,

най-после си взех колата - след дълго търсене все пак я закарах в Амарант 2003 ООД, които са лицензиант на ChipsAway за България http://chipsaway.bg/. Повече за технологията за отстраняване на драскотините, както и клипче в което се вижда как става това, можете да видите на сайта. Резултатът за мен е феноменален - както се вижда от снимката която качих по-горе, драскотините бяха дълги, дебели и много дълбоки, до ламарината. Основно ме притесняваше, че дизайна на задната врата на е60 е такъв, че няма нито лайсна, нито друг изпъкнал елемент до където да се "засече" боядисването, за да няма разлика в цветовете на старата и новата боя. Въпреки това сега няма абсолютно никаква разлика с останалата часто от вратата, както оптически, така и на пипане. Повърхността е идеално гладка, а цвета на боята - хомгоненен по цялата повърхност на вратата. Абе много съм доволен, чак не ми се вярваше :)

Работата е 150 лв на детайл + допълнително стойността на боята. Боята си я правят те, като я смесват изцяло по предписанието на производителите. Освен това дават и 2 години гаранция.

Малко по-късно ще кача и снимки, въпреки че на тях едва ли може точно да се види колко добре е свършена работата :)

Колега ще качиш ли снимки ?а някой друг ходил ли е там?

Потребител
Аватар

Мнение от xcited8899 » 06 Юни 2010, 20:26

колега пуснал съм снимки - в 8-мия пост :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 318i

Мнение от doganay » 07 Юни 2010, 14:29

xcited8899 написа:колега пуснал съм снимки - в 8-мия пост :)

сега видях :) извинявай

Потребител
Аватар

Мнение от xcited8899 » 24 Авг 2011, 18:35

Здравейте,

искам само да ъпдейтна темата със състоянието на боядисаната част една година по-късно. Както се вижда от предишните постове, боядисването беше извършено около 1.06.2010, сега над една година по-късно, боядисаната част на вратата продължава да бъде като нова - както оптически, така и на пипане. Абсолютно хомогенен цвят, идеално гладка, без никакви забележки. Продължавам да бъда много доволен от работата, която свършиха момчетата и ги препоръчвам на всички :clap:

Потребител
Аватар

Мнение от McQueen79 » 28 Сеп 2011, 17:35

При Киро от Враждебна и аз съм ходил - много добре се справи. Много е важна камерата. Веднъж съм си правил колата при един съмнителен тип до ПЖИ-то, който беше и полицай освен всичко и такива лъжи не съм чувал - грапава била, щото трябвало "да поеме", та след 3-4 дни ако не съм я миел, щяла да се оправи, абе страшни неща. Камерата е много важна, а също и тонирането.

Назад към Сервизно обслужване на БМВ