Цялостно пребоядисване на BMW e46
Модератор: Технически модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
Цялостно пребоядисване на BMW e46
Здравейте колеги!Отскоро имам книжка и bmw 320 произведено 2002 година,цвета е червен металик.Когато го купих преди 6 месеца то беше надрано от дясната страна/двете врати/ от друг автомобил на паркинг/поне така ми каза предишния собственик/л После видях.че предният капак има супер много драскотини от камъчета които не се махнаха след пастиране.Аз отлагах пребоядисването. но днес /огромно благодаря на столичен електротранспорт/ на бул. дондуков бях обсипан от искрите които паднаха.когато на един тролей четворка му се откачиха прътите.Предното стъкло е изгорено на няколко места и има черни точки но него знам къде да го сменя.проблемът е че целия покрив е с такива точки.
Реших да я пребоядисам цялата но не знам къде.Моля ви да ми препоръччате сервиз в софия в който да я пребоядисам
/каско нямам защото не си го поднових преди 2 седмици и не си направих ново защото не бях в бг и имам гаражл
сега мислих да си направя но ме изпревариха събитията)
Реших да я пребоядисам цялата но не знам къде.Моля ви да ми препоръччате сервиз в софия в който да я пребоядисам

/каско нямам защото не си го поднових преди 2 седмици и не си направих ново защото не бях в бг и имам гаражл

1 мнение
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ