Дизел Сервиз в София ?
Модератор: Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
Дизел Сервиз в София ?
Здравейте колеги.Трябва ми Дизелов Сервиз,можете ли да ми препоръчате някой,тъй като не съм от София?Попаднах на 1 тема в която колегата "Leon" беше посочил един сервиз между Овча купел и Суходолска,обаче без никаква допълнителна информациа,като име точните му кординати,яко някой може да го посочи или да препоръча някой в близост до Овча Купел 2 (това ми е местоположението) ,тъй като за подалечни дистанций ще ми е доста трудна ореинтацията.. Мерси Предварително.
Все пак да споделя проблема който имам:
При подаване на газ се чува някакво тракана отпред от дясно или вляво ако застанеш срещу колата(турбото май) тракането е по силно когато съм в движение,нещо взе да няма мощност,при палене в купето влизат газове и първите 20-30 секунди прекъсва и не работи правилно после се нормализира обаче горните 2 проблема остават.Колата не беше карана около седмица и половина и преди това нямаше такива проблеми.
2.5 тдс
Все пак да споделя проблема който имам:
При подаване на газ се чува някакво тракана отпред от дясно или вляво ако застанеш срещу колата(турбото май) тракането е по силно когато съм в движение,нещо взе да няма мощност,при палене в купето влизат газове и първите 20-30 секунди прекъсва и не работи правилно после се нормализира обаче горните 2 проблема остават.Колата не беше карана около седмица и половина и преди това нямаше такива проблеми.
2.5 тдс

a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
Re: Дизел Сервиз в София ?
Ключ оправих се проблема беше толкоав прост ,че нямам думи ...
1 трабичка до колекторите беше се спукала със лека заварка и 1 час труд всичко си дойде на мястото
1 трабичка до колекторите беше се спукала със лека заварка и 1 час труд всичко си дойде на мястото

a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...
2 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ