МАСЛО И ФИЛТЪР
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- catpat
- Потребител
-
- Кара: E46 00 318i M43
МАСЛО И ФИЛТЪР
Колеги, къде ще ми сменят маслото и филтъра, ще ми занулят инспекцията и ще ми дадът отстъпка като член на клуба?
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Re: МАСЛО И ФИЛТЪР
Не бъркай член на клуба с член на форума.За да си член
на клуба трябва да имаш членска карта и да плащаш членски внос.
Иначе на въпроса ти -Дарукар например
на клуба трябва да имаш членска карта и да плащаш членски внос.
Иначе на въпроса ти -Дарукар например

- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- catpat
- Потребител
-
- Кара: E46 00 318i M43
bmwdriver изказал съм се много правилно, защото съм си платил членският внос и чакам издаването на членската карта 
fedoracore бих добавил, че ако закупиш маслото от някой сервиз за смяна на масло, то смяната е безплатна дори. Въпросът е зануляването на инспекцията.
И като говорим за инспекции, имам един километраж, който намалява и ми се показва на дисплея на таблото веднага щом дам на контакт. След 10-тина секунди се показват другите : километри, дневен километраж и часовник. Чудя се, дали този километраж не подсказва за някакакво по-сериозно обслужване на автомобила?

fedoracore бих добавил, че ако закупиш маслото от някой сервиз за смяна на масло, то смяната е безплатна дори. Въпросът е зануляването на инспекцията.
И като говорим за инспекции, имам един километраж, който намалява и ми се показва на дисплея на таблото веднага щом дам на контакт. След 10-тина секунди се показват другите : километри, дневен километраж и часовник. Чудя се, дали този километраж не подсказва за някакакво по-сериозно обслужване на автомобила?
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Каква кола караш колега?
Зануляването на инспекшъна е лесна работа - мисля че във всеки раздел е описано как става.
Зануляването на инспекшъна е лесна работа - мисля че във всеки раздел е описано как става.
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

5 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ