ДЖЕМИНИ 4! НЯМА ТАКИВА НЕКАДЪРНИЦИ И МОШЕННИЦИ
Модератор: Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
ДЖЕМИНИ 4! НЯМА ТАКИВА НЕКАДЪРНИЦИ И МОШЕННИЦИ
тези смотаняци ми направиха диагностика на автоматика казаха че трябва да сменят клапанчетата за налягането на маслото в скоростите и всичко щяло да е ок. на 99% 1200лв за 2 часа. От самоков съм часа е 15:30 смениха ги до 17:00 пробвахме ги но уви никакъв резултат казах им да си ги свалят те казаха да платя и на следвашия ден да я закарам да си ги свалят или да оставя колата там оставих я дадох 150 лв за такси на другия ден отидох накараха (изнудиха) ме да платя 285 лв за услугата която са извършили а какво са свършили само господ знае сега слагам ръчни и приключвам няма такива нещастници :boi:
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: ДЖЕМИНИ 4! НЯМА ТАКИВА НЕКАДЪРНИЦИ И МОШЕННИЦИ
Я го опиши малко по-подробно и не толкова афектирано, че да се разбере по-добре... каква е фирмата/сервиза, къде са, какво е оплакването, какво точно са направили или не са и т.н...
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: ДЖЕМИНИ 4! НЯМА ТАКИВА НЕКАДЪРНИЦИ И МОШЕННИЦИ
Джемини 4 са най-стария сервиз за атоматици, но от няколко години хората масово са недоволни от тях. Ако беше чел форума преди да отидеш, щеше да знаеш... Просто вдигай скандали докато ти решат проблема, за който вече си платил, не виждам какво друго можеш да направиш.
Never mistake motion for action...
3 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ