питане за масло
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- kozarcheto
- Потребител
-
питане за масло
карам 525 тдс на 160 000 км 98 г е колата със масло игъл 10 на 40 полусинтетика и ми харчи масло каква е формулата за масло на този двигател по каталог
tedik
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: питане за масло
10W40 или 5W40, пълна синтетика на BMW... това е маслото.
Хайде и ако може аз да питам ( да ме извинява колегата,че се намесвам в темата - ако модератор прецени,да бастиса мнението ):
'98 520i, 135 000 километра по километраж, маслото не е мръднало изобщо ( най-много 1мм по показанието на "датчика" ), досега е било 5W30.
Та "големия" въпрос е... какво масло бихте ми препоръчали и евентуално от къде ( че нали има много ментета...).
Благодаря преварително на отзовалите се
'98 520i, 135 000 километра по километраж, маслото не е мръднало изобщо ( най-много 1мм по показанието на "датчика" ), досега е било 5W30.
Та "големия" въпрос е... какво масло бихте ми препоръчали и евентуално от къде ( че нали има много ментета...).
Благодаря преварително на отзовалите се

- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
4 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ