гуми
Модератор: Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Niki_se_smee
- Потребител
-
гуми
Привет Колеги,
искам да Ви попитам изпадат ми автомобилни гуми NOVEX pro speed нови седяли в склад призведени са 2008г. Марката ми е много непозната и реших да се посъветвам с вас става въпрос за гума 205/55/R16 -100 лева за гума.Според вас заслужава ли си?
искам да Ви попитам изпадат ми автомобилни гуми NOVEX pro speed нови седяли в склад призведени са 2008г. Марката ми е много непозната и реших да се посъветвам с вас става въпрос за гума 205/55/R16 -100 лева за гума.Според вас заслужава ли си?
- Cosworth
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 и Е36 и Е90,Е93
- Мечтае да кара: Турбо кола със задно
- Детайли за колата: Е30 318iS RennAuto
- Monoid
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW ///M335i
Re: гуми
По добре нови колега те от 2 години седене в склада са станали на кокал
Виж , ако ти ги дадат за по 30-40 на гума мах ги зимаи и мачкаи.

Единственото нещо по-хубаво от шведската тройка е БАВАРСКАТА тройка.
Are you ///M Enough?
Авточасти AutoPower.BG
Are you ///M Enough?
Авточасти AutoPower.BG
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
2 години е много особено при лошо съхранение. Ако гумата е съхранявана добре няколко месеца не е никакъв проблем. Масово на пазара гумите са произвеждани от 1-6 месеца преди датата на покупката. Но 2 години е найстина много. Септември месец си купих зимни гуми произведени в началото на 2009 и цената им беше с 30тина лева по-ниска от нормалната - ти си прави извод за 24 месеца колко трябва да е.....
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
таз тема много дрън-дрън, и накрая големо пляс
че колеги, ако една гума от 6 месеца в склад се окости, ако е на кола, за колко ще свърши, 3 ли
иначе по темата новекс са някакъв еврпейски банд на дънлоп... но нямам впечатления от тях... пусни си гугъла и виж какви са впечатленията от тях ...

че колеги, ако една гума от 6 месеца в склад се окости, ако е на кола, за колко ще свърши, 3 ли

иначе по темата новекс са някакъв еврпейски банд на дънлоп... но нямам впечатления от тях... пусни си гугъла и виж какви са впечатленията от тях ...
Хехехех верно ли в склада се скапват за една година... ужас
Добре че не сте им потенциални клиенти
Като станат на по 5-6 години, тогава у форумо за 100лв -> 4 гуми 16ки... файда келепир, де го дават така 
Тя луканката издържа над година, вие за гумите се притеснявате

Тя луканката издържа над година, вие за гумите се притеснявате

- Miloshov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 Touring & X-series E70
Колеги една гума е желателно да се кара до 5-6 години от производството на самата нея, това го дава самият производител!!! Научихме ви да разбирата повече от колкото трябва за много неща. С този израз не искам да обидя някого или да го упреквам. Цената е много нормална при положение, че дори и аз не сам я чувал до сега тази марка, все пак това е 16ка.
Криза е да, може да намали малко. 

10 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ