Гуми Star Performer и Suny
Модератор: Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- thefastest
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 3.5xi
Гуми Star Performer и Suny
Някой може ли да даде мнение за тези марки гуми става въпрос за летни размери 235-45-17 и 225-45-17 ще се карат на кабрио е36 в ценово отношение излизат наполовина по евтини от уж марковите гуми. Ако има запознати нека споделят износване , комфорт на гумата, сцепление шум и т.н

- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Re: Гуми Star Performer и Suny
Карам с друга марка китайски гуми Wanli шарката е като на Dunlop SP9000 с една малка разлика, която води до доста неприятен шум под формата на жужене. Все едно карам със зимни гуми през лятото, докато гумата е студена първите 5 километра имам и леки вибрации във волана, които в последствие изчезват. Общо взето са доста твърди гуми и докато са студени са като пластмаса - лош спирачен път, много шум, лошо поведение в завой...като се позагреят малко тези неприятни ефекти доста понамаляват, но не изчезват особено жуженето. Мойте наблюдения са за гума 215/40 ZR17 със усилен борд XL.
В общи линии ако можеш да си вземеш хубави гуми от някоя от скъпите марки не се колебай. Но ако си с ограничен бюджет и трябва да си вземеш китайки - имай едно на ум при каране "на ръба" и ако обичаш да караш по-екстремно.
В общи линии ако можеш да си вземеш хубави гуми от някоя от скъпите марки не се колебай. Но ако си с ограничен бюджет и трябва да си вземеш китайки - имай едно на ум при каране "на ръба" и ако обичаш да караш по-екстремно.
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- matros
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 325 ТД
с две думи 'нестават'
- INTEGRALE
- младши ентусиаст
-
- Кара: VW Golf MK6 1.4 tsi, W212 E350CDI
- Мечтае да кара: Koenigsegg
Аз съм с китайски максис отзад зимни, мога да кажа че са перфектни
А са на 3 години вече и още съм като моторница в снега, така че за тая марка мога да кажа че са Ок и на висока скорост

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър

Колега, Maxxis въобще не са китайски гумиINTEGRALE написа:Аз съм с китайски максис отзад зимни, мога да кажа че са перфектниА са на 3 години вече и още съм като моторница в снега, така че за тая марка мога да кажа че са Ок и на висока скорост

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
В общи линии да си купиш китайска гума е като да караш китайска кола - неприятно и опасно за живота. Краденето на технологии върви с пълна сила, но още не го докарват на качество, за да държат ниски цени.
Never mistake motion for action...
- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
с ейтия WANLI карахме с приятел и при 170-180 му се пръсна задна гума, как не стана инцидент направо не знам. Като я разгледахме видяхме че изобщо нямат телове в тях
. Това за 16-ки

the project is ready....

9 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ