катализатор
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
катализатор
Колеги препора4айте, каде в Пловдив да отида да ми махнат катализатора, и с какво да го заменя .Че май е запушен пак и без това сам решил да го махам.колата е 320и е36
- Deliriumz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 92' e36 318is
- Мечтае да кара: e46 330ci
- Gerch
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '93 318 IS COUPE
- Детайли за колата: '93 318 IS COUPE
M42B18
На Карловско Шосе има, има изкарани гърнета и тръби отвън - ще ги видиш. Като влизаш в града от дясно се пада. Ама не съм сигурен дали имат катализаторни гърнета там.
- zorobg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320 M50B20
- Детайли за колата: Е36 М50Б20
Аз скоро правих тази процедура, но бая зор видях докато намеря свестен човек, който да се навие да направи това , което исках. Начетох се на оплаквания от страна на колегите, че след махането на катализатора колата става доста по-шумна и т.н., та реших да потърся свестен сервиз. След доста мъки намерих такъв ( във Варна ) и сега съм доволен. Сложих си резонатор-големичък, но си оставих и стария, който е буквално залепен за катализатора и по принцип при смяната ти махат и оригиналния резонатор. Също така оставих и оригалното място на сондата, защото повечето хора искаха да преправят и да режат двуцевката и да пресаждат сондата.
- valeto racing
- Потребител
-
- Кара: e39 528i
- Мечтае да кара: m6 , m5 , 7 series
Re: катализатор
brinder написа:Колеги препора4айте, каде в Пловдив да отида да ми махнат катализатора, и с какво да го заменя .Че май е запушен пак и без това сам решил да го махам.колата е 320и е36
5 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ