От къде да купя фолио Лумар или 3М
Модератор: Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
От къде да купя фолио Лумар или 3М
Идеята е да облепя целия автомобил с прозрачно фолио с УВ защита. Не искам да затъмнявам, просто искам да намаля влизащата топлина. Въпроса е къде продават, защото 250лв. за облепяне на задните прозорци + фолиото ми се струва твърде висока цена. За цялата кола ми бяха казали 400лв
Следващия въпрос е колко ролки ще трябват?
Поздрави

Поздрави
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
Ами ако сички ролки с фолио са със долу горе едно и също количества фолио-на мен за задния прозорец и за задните врати ми излезе ролка и половина значи добави още толкова и за отпред и ако не си слагал досега фолио ходи даи някое левче там и си купи една ролка от наи-евтиното да се упражняваш и после стреляй!
Успех
Успех
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Лумар продават фолио на който пожелае, но аз лично не бих си правил експерименти сам да си облепвам колата. Също така помисли за поне някакво затъмняване, вярвай ми после ще ме преследваш с бира
И външния вид и комфорта вътре са съвсем различни при затъмнени прозорци!
Прозрачно само на предния и на предните врати по разбираеми причини.

И външния вид и комфорта вътре са съвсем различни при затъмнени прозорци!
Прозрачно само на предния и на предните врати по разбираеми причини.
- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
Re: От къде да купя фолио Лумар или 3М
Zubcho написа:Идеята е да облепя целия автомобил с прозрачно фолио с УВ защита. Не искам да затъмнявам, просто искам да намаля влизащата топлина. Въпроса е къде продават, защото 250лв. за облепяне на задните прозорци + фолиото ми се струва твърде висока цена. За цялата кола ми бяха казали 400лвСледващия въпрос е колко ролки ще трябват?
Поздрави
...за Лумар....
СанСек ЕООД
Ексклузивен вносител и дистрибутор
на CPFilms за България
гр. София 1421, Лозенец
ул. “Цветна Градина” №24
по втория въпрос ....фолиото се продава на М2
повечето от ролките им са с ширина 1,52 но са доста дълги

съобразяваш се с ширината и си поръчваш колко ти трябва дължина,а плащаш на М2
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
Оп сега идва и въпроса, колко квадратни метра са стъклата на е34 комби
Утре ще мина през цветна градина 24 да видя какво ще ми предложат. И ще намеря някой да ми го залепи това фолио. Аз едва ли ще се справя
Въпроса е цялата работа да излезе около 120 лв., а не 400.

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Ако си от Карлово или региона може да си облепят колата с фолио, което според мен е с доста по-добро качество.
http://foliatec.hit.bg
Познавам човека лично и гарантирам че си върши работата както трябва, при това ако не се лъжа той е единствения човек в България който има право да внася и да монтира това фолио. След монтирането получаваш сертификат за фолиото и гарантирано качество.
http://foliatec.hit.bg
Познавам човека лично и гарантирам че си върши работата както трябва, при това ако не се лъжа той е единствения човек в България който има право да внася и да монтира това фолио. След монтирането получаваш сертификат за фолиото и гарантирано качество.
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
Да и същия ще иска 400лв за облепянето на колата мерси.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Освен да ти го купи някой и да дойде да ти го залепи не виждам начин, искат по 100тина лева само за облепянето на задните стъкла...
Zubcho написа:Да и същия ще иска 400лв за облепянето на колата мерси.
А ти обади ли му се да го попиташ???
Не смятам че ще ти вземе 400лв, за Хонда Сивик 94-та година цената за заден + задни странични беше около 160-170лв. Така че не вярвам и за твойте задни странични + заден да е повече от 200лв (+/- 10лв.). Ако найстина си зайнтересован звънни на човека и го попитай.
Поздрави, Николай

- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34/М50 и М60
- Мечтае да кара: Е34 V12
- Детайли за колата: Ооо много са...
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Иво, пробвай само да си залепиш фолио на най-задното странично стъкло на комбито и ще разбереш, защо хората взимат пари за това...
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
the_gate написа:закчо гледаше как му затъмнявах 39-ката
....пък и е в софия,може да се е научил да слага фолио
Мдаааа. Аз че знам как се слага знам ама си бая работа.
Само преди да слагаш кажи колко ще ти вземат.
Иначе дидо е супер

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
Сега аз не съм казал кой ще лепи фолиото. Искам да избегна невероятната надценка която всички фолиопоставящи фирми слагат върху продукта и работата.
До AgReS1VeN
Колега не четеш внимателно. Искам да облепя цялата кола с прозрачно фолио с UV филтър. Няма да се затъмнява нищо по колата. За въпросната процедура в Сф ми казаха около 400лв фолио + работа. На Хонда Сивик задните 2 прозореца + задния прозорец са колкото 2та задни прозореца на багажника на комбито + прозореца на 5-тата врата. Възможно е цената да е 150лв. Живея в София и в профила ми е посочено също. Бих дошъл до Карлово с най-голямо удоволствие ако за 150лв. ще ми сложат въпросното фолио (фолио + работа). И понеже е доста работа и гъзурчене всички се напъват да кажат висока цена.
До всички останали колеги. Няма да се затъмнява нищо просто искам да се възползвам от ултравиолетовия филтър на фолиото.
Поздрави
До AgReS1VeN
Колега не четеш внимателно. Искам да облепя цялата кола с прозрачно фолио с UV филтър. Няма да се затъмнява нищо по колата. За въпросната процедура в Сф ми казаха около 400лв фолио + работа. На Хонда Сивик задните 2 прозореца + задния прозорец са колкото 2та задни прозореца на багажника на комбито + прозореца на 5-тата врата. Възможно е цената да е 150лв. Живея в София и в профила ми е посочено също. Бих дошъл до Карлово с най-голямо удоволствие ако за 150лв. ще ми сложат въпросното фолио (фолио + работа). И понеже е доста работа и гъзурчене всички се напъват да кажат висока цена.
До всички останали колеги. Няма да се затъмнява нищо просто искам да се възползвам от ултравиолетовия филтър на фолиото.
Поздрави
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Сервизно обслужване на БМВ