Добър тапицер ВАРНА!
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- BMW_Sport
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36 и БМВ Е39
- Мечтае да кара: БМВ 335i Е92 и БМВ F10
Добър тапицер ВАРНА!
Дайте някой добър тапицер във Варна до отивам да правя и моя таван.......а горе долу да питам ако искам да ми тапицират седалките + вратите там където може само смисъл около дръжките където може и отзад кората колко пари горе долу ще излезе някой знае ли??
СЛАГАМ ТЕМАТА ЗАЩОТО ЗАКЛЮЧИХА ДРУГА И МИ КАЗАХА ДА СЛОЖА НОВА! ЗАТОВА НЕ МИ КАЗВАЙТЕ ЗА ТЪРСАЧКАТА ТЪРСИЛ СЪМ
СЛАГАМ ТЕМАТА ЗАЩОТО ЗАКЛЮЧИХА ДРУГА И МИ КАЗАХА ДА СЛОЖА НОВА! ЗАТОВА НЕ МИ КАЗВАЙТЕ ЗА ТЪРСАЧКАТА ТЪРСИЛ СЪМ

- nikolai_v
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 & E39
- EDS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X3 3.0SD
- Мечтае да кара: Koenigsegg
- Детайли за колата: X3 3.0.SD стокова.. засега ;)
Колега в линковете които си дал се коментира основно автотапицер който отдавна не е там .На посоченото място в темите където е бил той от месеци има зоо-магазин (говоря за този който беше до стадион спартак) .По темата - сещам се за двама тапицери - единия е до 7-ма гимназия на 100 метра преди портала на завод дружба от лявата страна (тоест пред самата 7-ма гимназия е това ) а втория е като се спускаш от завод дружба по 8-ми приморски веднага първата вдясно (тоест пада се точно под завода гаражчетата) - като свиеш в ляво и той гаража се вижда 

- yuzie
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 318i m43,97г.
колега като се пуснеш от завод Дружба по 8-ми приморски полк надолу там си тапицирах подлакатника преди 2 месеца и сам доволен не е мръднал засега и стана кадърно
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
колега има един тапицер той се намира на БУЛ. ПРИМОРСКИ №117-срещу НАП-варна,това е една малка уличка 

5 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ