Китайски гуми?
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Китайски гуми?
Колеги, имате ли впечатления от китайските гуми? Има много непознати за мен марки, които се продават в интернет, всичките са на много достъпни цени....
Принципно не бих рискувал с икономия от 200лв но ако някой има впечатление нека да сподели....
Принципно не бих рискувал с икономия от 200лв но ако някой има впечатление нека да сподели....
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
приятел дето работи това като ми показва ква стока са,те излизат със страшни дефекти все едно аз съм се учил на тях
отдавна слагат на камионите такива,там направо се разпадат
отдавна слагат на камионите такива,там направо се разпадат
- moni76
- ентусиаст
-
- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6
...а някой да си е купувал от тук гуми да сподели мнение като цяло и с какъв ДОТ са, че ми се виждат на чудни цени?!? ...нямам обяснение...
http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?s ... 0&weiter=0

http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?s ... 0&weiter=0
My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1

- borilisimo
- Потребител
-
- Кара: E46 320i
- Мечтае да кара: X6
- Детайли за колата: Нормална всекидневна кола!
гуми от китай
здравейте колеги,та значи аз продавам гуми в една много известна бг фирма исмело мога да ви кажа,че това скитайските гуми си е голям риск.нашата фирма внася само тежки гуми от китай и качеството въобще не е на ниво.има някои марки които горе долу стават когато са нови но,попаднеш ли на кофти гума си рискуваш живота,колата и куп други неприятности.хубавата гума си струва доста пари.вярно на външен вид китайците ги докарват,но все още са далеч зад европейци,японци,американци като материал.но е истина че се развиват.ние не ги внасяме,защото хубавите китайски гуми са,да кайем колкото една гума нисък клас на мишелин или континента и в момента няма пазар за тях,а и българинър е настроен с предубеждение впредвид качеството на китайските стоки у нас.това си е мое мнение
е хайде 4ао от мен и ако има нещо и стига да мога ще помагам:)

- ///M Body Shop
-
-
- Кара: E39
Има една марка SUNNY, с която карат доста мои познати, и смело мога да кажа, че никой не се е оплакал до сега. Даже едното момче кара бусови такива около 10000км вече, с доста товар и няма никакви проблеми! Тва са гумета със старата шарка на гиславет (за зимните става въпрос), супер меки и вършат страшна работа за зимата, много по добри от разни други евтини европейски марки. Тва е мойто наблюдение, за летни не мога да кажа нищо.
п.с. Имаше случай, нови лети джанти + нови гуми Sunny, и като ги качиха на баланса беше чудо. Последва истински гуми на джантите, и резултата беше същия. Оказаха се фабрично дефектни джанти, а гуметата си беха О.К.!
п.с. Имаше случай, нови лети джанти + нови гуми Sunny, и като ги качиха на баланса беше чудо. Последва истински гуми на джантите, и резултата беше същия. Оказаха се фабрично дефектни джанти, а гуметата си беха О.К.!

- borilisimo
- Потребител
-
- Кара: E46 320i
- Мечтае да кара: X6
- Детайли за колата: Нормална всекидневна кола!
ре
всички меки гуми стават за сняг и клиентите са доволни,а пък и шарката на стария гиславед е перфектна още питат за нея макар от две години да е спряна.разликата между евтините и скъпите гуми е срока на годност при еднакво съхранение.скъпите ще издържат повече.навсякъде има боклуци.колко криви европейски гуми са минали през ръцете ми,за нищо не можеш да бъдеш сигурен дори от високият клас да си купиш гуми.щом са доволни приятелите ти взимаш и караш само гледай дота,за зимните е много важно и особено за по евтините:)
- ///M Body Shop
-
-
- Кара: E39
Re: ре
За нови имах впредвид, защото са що годе на добра цена и стават. А такива втора употреба още не съм виждал, и както казваш нищо не се знае 

7 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ