Помощ за поставяне на аларма
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Помощ за поставяне на аларма
Добър ден.
Решил съм че трябва да си направя едно каско, но нали застрахователите искат аларма. Гледах вариантите и накрая си купих една от кауфлант за 45 лв
. 3нам че е боклук ама ми трябва за пред застрахователите. Колата на която ще я слагам е Е30 и няма централно, общо взето ми трябва като се ритне гумата да свири. Всичко добре но преди да започна монтажа имам някои неясноти които се надявам да ми помогнете да реша.
1. Кабелчето за мигачите каде да го вържа? Към аварийките може ли? Или трябва някаква по сложна маниполация около релето?
2. Има някакви кабелчета, за който пише (-) 2tn shannel out ; arm ground out ; (-) 3rd channel out. Ако някои които слага аларми и може да ми помогне. 3а 0 си има само ground. Имобилаизер и централно няма да се връзват, а кабелчетата за шоф. врата и пазажерска на едно ги замислям-на шофьорската.
3. Като цяло всякакви напътсвия ще са ми от помощ. Колата е с 2 врати и има аларма за която нямам дискатнционно и е с развален имобилаизер, поради което е със срязани кабели. Алармата, която купих е марка "PILOT" и е китаец много ясно
.
Моля да ме извинят модераторите ако съм в грешен раздел. И мерси на отзовалите се.
Решил съм че трябва да си направя едно каско, но нали застрахователите искат аларма. Гледах вариантите и накрая си купих една от кауфлант за 45 лв

1. Кабелчето за мигачите каде да го вържа? Към аварийките може ли? Или трябва някаква по сложна маниполация около релето?
2. Има някакви кабелчета, за който пише (-) 2tn shannel out ; arm ground out ; (-) 3rd channel out. Ако някои които слага аларми и може да ми помогне. 3а 0 си има само ground. Имобилаизер и централно няма да се връзват, а кабелчетата за шоф. врата и пазажерска на едно ги замислям-на шофьорската.
3. Като цяло всякакви напътсвия ще са ми от помощ. Колата е с 2 врати и има аларма за която нямам дискатнционно и е с развален имобилаизер, поради което е със срязани кабели. Алармата, която купих е марка "PILOT" и е китаец много ясно

Моля да ме извинят модераторите ако съм в грешен раздел. И мерси на отзовалите се.

- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
общо взето ти трябват един +;един -;централното няма да връзваш...ако за мигачите ти е един кабел ти трябват два диода през които да вържеш мигачите,ако са два кабела направо връзваш(виж какъв цвят са кабелите на мигачите и ги вържи за тях)виж старата аларма как е вързана;и този който сигнализира на алармата за отворена врата;това е най простото
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
Старата аларма е с срязанни кабели и не се знае, кой каде отива. Това за мигачите и аз си го мислех с диодите, защото наистина е с един кабел. Но в събота се хванахме с брат ми я поставохме, като само ток вързахме и сирената поради ограниченото време. Мерси за помоща все пак. Важното е че за каското ще има какво да чуят
. А лятото като си взема машинки за централно ще се връзва всичко вече.
Лека вечер.

Лека вечер.
4 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ