Моля за съвет относно махане на Катализатор!!!

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: 318is Coupe
Мечтае да кара: M6 G-Power
Детайли за колата: ...направо си е детайлна :)

Моля за съвет относно махане на Катализатор!!!

Мнение от panatinaikoz » 07 Дек 2008, 14:58

Здравейте колеги , тъй като тепърва прохождам в техническо отношение около колите имам нужда от вашия съвет. Още откакто си взех колата преди година и половина , бях решил да премахна тази тапа наречена катализатор(все пак е на 15 години) и да я заменя класически с резонатор. Време обаче все не оставаше и точно като се бях надъхал да използвам първият оксижен под ръка за премахването му :) приятели ми казаха , че там има 2 ламда (може и да го пиша грешно, ама то си звучи странно) сонди и ако искам да махна катализатора трябва да се направи внимателно и качествено , за да няма проблеми. БМВ-то е 318ис купе и моята молба е да ми кажете какво ще се промени като го махна , колко струва една такава смяна резонатор + работа и дали е възможен бартер катализатор за вторични = резонатор + работа = 0 лева :) МОЛЯ , посъветвайте ме какво да направя и най-вече къде в София си заслужава и работят качествено по генерацията. еМкомплект? Очаквам вашите съвети и препоръки тук в темата или на ЛС. Благодаря ви предварително! Весели празници!
Ако лампичката за резервата на бензина Ви не свети , значи просто не работи!!!
Да храниш БМВ с газ е като да храниш тигър със суха храна...
Изображение

Назад към Сервизно обслужване на БМВ