Дайте идеи за хубав сервиз (за Е66 и Е53) ????
Модератор: Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Дайте идеи за хубав сервиз (за Е66 и Е53) ????
Здравейте колеги... Имам нужда от малко помощ.
Търся добър частен сервиз в който да си сервизирам 745LI и X5 3.0d. Имам няколко оплаквания по ходовата част на седмицата, и също така турбината на джипа свири при високи обороти. (а и трябва да сменям масла и филтри)
Доста време се влачих по оторизираните сервизи и така и нищо не разбрах... Спрямо седмицата 3 сервиза констатираха различни дефекти. В ДАРУ Кар смятат че тропането е от рейката, в Камор твърдят че цялата ходова част е за смяна (рейка, носачи, главини и тн и тн). А в МКАР пловдив казаха че няма никакви проблеми...
Та дайте някакви идеи за хубав сервиз, който се занимава с по-нови бмвета. Особено важно е да мога да присъствам докато оправят колата (по възможност също да мога аз да си поръчам резервните части които трябва да се сменят..)
Мерси
Търся добър частен сервиз в който да си сервизирам 745LI и X5 3.0d. Имам няколко оплаквания по ходовата част на седмицата, и също така турбината на джипа свири при високи обороти. (а и трябва да сменям масла и филтри)
Доста време се влачих по оторизираните сервизи и така и нищо не разбрах... Спрямо седмицата 3 сервиза констатираха различни дефекти. В ДАРУ Кар смятат че тропането е от рейката, в Камор твърдят че цялата ходова част е за смяна (рейка, носачи, главини и тн и тн). А в МКАР пловдив казаха че няма никакви проблеми...

Та дайте някакви идеи за хубав сервиз, който се занимава с по-нови бмвета. Особено важно е да мога да присъствам докато оправят колата (по възможност също да мога аз да си поръчам резервните части които трябва да се сменят..)
Мерси

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
много кофти условия-да висиш на главата на хората,частите от тебе...това беше на ладите преди време
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
павката написа:много кофти условия-да висиш на главата на хората,частите от тебе...това беше на ладите преди време
да ти кажа съвсем откровенно, ако колата ми беше в която и да е "нормална" европейска държава нянаше и на ум да ми дойде да вися на главата на хората, вместо да се занимавам с мои неща. Уви, в конкретния случай само това гарантира резултати

- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
- ikatam
- Потребител
-
- Кара: BMW
- Мечтае да кара: bmw e60 xd
само недеи да ходиш в [сервиз яши] много се прави на разбирач,а в деиствителност нее така. товари с частите,взимаги по евтино а ти ги продава с надценка и на всичкото одгоре слага и труд на богато.

- kubica
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 318i 143PS
- Мечтае да кара: 516xd ако го изобретят
да не те разочаровам, но такова "обръщане" е почти невъзможно..(тоест е възможно срещу сума, по-голяма от цената на колата, която визираш) - трябва да се сменят: арматурно табло, части от парното, кормилна рейка, нови педали (имат специфична извивка настрани), външните огледала, както и централното барче с лоста за ръчна, и малко електроника покрай гореизброените неща....според мен би струвало около 8000 лв с употребявани части - без труда, за нови части - отиди в Камор да питаш и гледай сеир - ако не те изгонят естествено...
12 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ