Ксенон системи Well-Done?
Модератор: Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Ксенон системи Well-Done?
Колеги, смятам да слагам ксенон, но във Варна положението е доста сложно.Предлаганите продукти са на цени х2 от предлаганите тук във форума например (става въпрос за абсолютно идентични модели на двойна цена).
Днес ходих до Impas56 и там ми предлагат ксенон марка Well-Done, като ми казват, че това е единственото марково предложение на нашия пазар със сертификат за качество.Цената на 35w e 280лв, а на 50w e 350лв.
Ta въпросът ми е, наистина ли е толкова качествена тази марка или е просто реклама!?
Иначе си имат приличен сайт http://www.well-done-xenon.nl/website/index.php
Днес ходих до Impas56 и там ми предлагат ксенон марка Well-Done, като ми казват, че това е единственото марково предложение на нашия пазар със сертификат за качество.Цената на 35w e 280лв, а на 50w e 350лв.
Ta въпросът ми е, наистина ли е толкова качествена тази марка или е просто реклама!?
Иначе си имат приличен сайт http://www.well-done-xenon.nl/website/index.php
А защо не си купиш един комплект от форума и да го сложиш, а искаш да дадеш двойно повече пари за "марка". Не я знам колко е марка, но си мисля, че за 280 лв не можеш да си купиш немски ксенон. Ето го и доказателството 

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Днес си викам, аре 350лв къде не съм ги дал.ДА, ама НЕ, той монтажа е 80лв и някакви допълнителни блокове за 50лв (даже и не разбрах какви са и за какво са), някакви преходници за Н7 40лв...Е аз да бях отишъл във Варна Карс да си го купя и да ми го монтират там
Това в Impas56.Другите ми продаваха ксенон на по 260лв и ми искаха 60лв за монтаж.Това из гаражчета разни.
Тоз град Варна никога няма да се оправи
Поръчах си от колега от форума за 150лв и тъкмо утре ще съм в Сф и ще ми го монтира

Това в Impas56.Другите ми продаваха ксенон на по 260лв и ми искаха 60лв за монтаж.Това из гаражчета разни.
Тоз град Варна никога няма да се оправи

Поръчах си от колега от форума за 150лв и тъкмо утре ще съм в Сф и ще ми го монтира

3 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ