Никола Дановски (sachs) - майстор или съсипник? + ФОТО
Модератор: Технически модератори
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Бре изчетох цялата тема,и не мога да разбера кой послъгва.
И на двамата доводите изглеждат достоверни,ама в крайна сметка що не си стиснете ръцете и не се разберете по мъжки.
Автора на темата няма да ходи вече в сервиза,пък собственика на сервиза ще си има едно на ум за работата.
Всички ще са доволни
И на двамата доводите изглеждат достоверни,ама в крайна сметка що не си стиснете ръцете и не се разберете по мъжки.
Автора на темата няма да ходи вече в сервиза,пък собственика на сервиза ще си има едно на ум за работата.
Всички ще са доволни

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
sambeto написа:Бре изчетох цялата тема,и не мога да разбера кой послъгва.
Всички ще са доволни
Ми да ей това е мъжка дума

Иначе ко прай щерката

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Кви хубави теми се появиха

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
а не да си мерим пишките (на кой колкото е дал господ)
хахаха гузен негонен бега

- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
Лелелелел...
Напрао-ШАШ!!!!!
А съм ходил нееднократно при Никола и твърдя, че работи изключително съвестно и качествено!
Аз лично СТРАШНО МНОГО държа на колата си! НЕ давам да я пипат разни псевдо-майстори и мърциняри! Последния път мисля, че беше за смяна на задни амортесьори-Никола ги смени с изключително внимание! Правил ми е диагностика на колта безплатно и т.н. и т.н. Наистина работи чудесно! Не мога да разбера защо има хора, които искат по всякакъв начин да преебат на човека доброто реноме...е нема да стане юнаци мамини! Хората, които ходят там виждат за какво иде реч!!!!!! И ще продължат да ходят пак там-ВЕРВАЙТЕ МИ!!!!
А относно малоумият изписани по адрес на Лудия...Ядрен ли си, неутронен ли си, химик ли си-боли ма уя нали се сещаш-аз ако имах възможностите и знанията на Иво щех да имам точно като неговите коли... и като неговите спирачни апарати... и като неговата музика.....и ти също навярно, ма нема банкноти, нали...и затова ти е благинка на душицата долна да плюеш на хората постиженията нали???
Самият факт, че Иво (ЛудияГСМ) ходи при Никола и е доволен от работата му е повече от достатъчна реклама за сервиза на Никола...все пак всички знаят колите на Иво!!!!!

А съм ходил нееднократно при Никола и твърдя, че работи изключително съвестно и качествено!
Аз лично СТРАШНО МНОГО държа на колата си! НЕ давам да я пипат разни псевдо-майстори и мърциняри! Последния път мисля, че беше за смяна на задни амортесьори-Никола ги смени с изключително внимание! Правил ми е диагностика на колта безплатно и т.н. и т.н. Наистина работи чудесно! Не мога да разбера защо има хора, които искат по всякакъв начин да преебат на човека доброто реноме...е нема да стане юнаци мамини! Хората, които ходят там виждат за какво иде реч!!!!!! И ще продължат да ходят пак там-ВЕРВАЙТЕ МИ!!!!
А относно малоумият изписани по адрес на Лудия...Ядрен ли си, неутронен ли си, химик ли си-боли ма уя нали се сещаш-аз ако имах възможностите и знанията на Иво щех да имам точно като неговите коли... и като неговите спирачни апарати... и като неговата музика.....и ти също навярно, ма нема банкноти, нали...и затова ти е благинка на душицата долна да плюеш на хората постиженията нали???
Самият факт, че Иво (ЛудияГСМ) ходи при Никола и е доволен от работата му е повече от достатъчна реклама за сервиза на Никола...все пак всички знаят колите на Иво!!!!!

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
Аве кулестия,къде ме нареди при вас със йедрия
Аз слушам на еднолентова колона и 5 вата лампа.Колата гледам да е скрита лимонка,апаратите чернички ,а не
лилавки и музиката семпло бекерче с оригиналните говорителчета.Гигавати не ми трябват ,се пак съм си селски ерген и момите ги привличам по друг начин
Я бегайте и двамата до Метрото потребители ниедни
Аз едно не разбрах ,като е толкова прецизен тоя тапир Закса,що мачка резервари и прагове
Да не би да е свикнал да прави само е36чки с гумички по праговете ,утре като му дойде някоя е24-ка пак ли на прага и на кутийте ше я дига головодника му с головодник
Едро добиче ще те срещнем бе,нема да те оставим несрещнат я
Само кажи къв матор да стягаме щото ти нали разработваш разни моторчета за чистачки,пък тука на село такива маний просто нямаме 

Аз едно не разбрах ,като е толкова прецизен тоя тапир Закса,що мачка резервари и прагове

Едро добиче ще те срещнем бе,нема да те оставим несрещнат я

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Ти сляп ли си?!? Пиша ти как ми смени антифриза,Никола си трае,а ти избухваш с поредното мнение а-у "колко е печен човека". Не се ли усещаш поне малко,че за да си трае има защо!
А снимките на праговете на колегата как ще коментираш???????
Никой не му желае нищо лошо,просто когато има пропуск читавия човек си признава и си вади поука,а не се скатава зад оправдания и гърба на "приятели".
Пиша го в кавички защото това което правите е точно "мечешка услуга".
За мен лично темата зацикли и е време за катинар. Явно няма да си стиснат ръцете и да се радваме на "хепиенд".
Успех на всички.
Никой не му желае нищо лошо,просто когато има пропуск читавия човек си признава и си вади поука,а не се скатава зад оправдания и гърба на "приятели".
За мен лично темата зацикли и е време за катинар. Явно няма да си стиснат ръцете и да се радваме на "хепиенд".
Успех на всички.
Искам да кажа на тези дето оплюха майстора щом не Ви харесва и се оплаквате не ходете в сервиза на Никола .Така сте я разпънали тая тема все едно някой с камшик Ви бие и Ви казва да ходите в този сервиз.Виждам,че и други без да го познават са исказали мнение за него,което е злобарско.Несмятам да подръжавам на никого ,но и аз имам мнение а то е,че непознавам по добър майстор от от Ники,това е лично мое мнение.А относно клиентите му да отговоря на някои БМВ манячета,защото говорят без да имат и хабер ,та сервиза е доста посещаем и си е лудница от коли всеки ден,което само по себе си говори кой какъв е 

Има истина една,
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!
BMW се казва тя,

Майстора може и наистина да е добър , но в случая да се е издънил.
Предполагам , че на никой няма да му е приятно да е на мястото на момчето ,
което се оплаква. И немога да разбера , защо си мислите , че не е направил нищо лошо на колата му?
Все пак и момчето е направил снимки в галерията си
на нанесените щети и е редно майстора да си ги поеме .
Предполагам , че на никой няма да му е приятно да е на мястото на момчето ,
което се оплаква. И немога да разбера , защо си мислите , че не е направил нищо лошо на колата му?
Все пак и момчето е направил снимки в галерията си
на нанесените щети и е редно майстора да си ги поеме .
axl написа:///Vasko написа:Blackmag написа:Ами хубаво го твърдиш това, но за съжаление това е в контраст с думите на героя на тази тема, мошенникът Никола. Той заяви че видите ли резервоарът течал още като дошла колата.
Приятел без да ми се обиждаш, но от снимките които видях в галерията ти ,мога да ти кажа ,че това не е кола а купчина желязо за вторични суровини и по добре я предай за претопяване, защото с нея е застрашен живота ти ,ако продължаваш да я караш.Никола не е виновен, както и да я вдигнеш с подемник тоя боклук ще се изкриви.Пожелавам ти да си купиш по нова и да си караш безпроблемно
Ми тоя пич тогава кво иска от колата си след,като му е докаръл на майстора такава хлопаница,Никола да му я напрай или да вземе да му купи една нова ли

Тук некви предложения виждам и за оплаквания към едни органи.Как смеят някои да го пишат без да познават Ники и да дават мнения все едно са израснали заедно с него и знаят за неговите възможности,като майстор.Човека толкова много се старае и винаги е готов да помогне а вие още малко и до съд ше го докарате бе еййй

Има истина една,
BMW се казва тя,
BMW се казва тя,

NeoPrint написа:Ти сляп ли си?!? Пиша ти как ми смени антифриза,Никола си трае,а ти избухваш с поредното мнение а-у "колко е печен човека". Не се ли усещаш поне малко,че за да си трае има защо!
Успех на всички.
относно оня охлюв с праговете казах квото имах за казване.все пак аз имам четири е30ки ела да ми видиш праговете.перфекни са щощото нито една от тях няма капка ръжда.
а теб искам да те питам:
-защо не ми каза че настояваш да ти бъде източечен целия антифриз,а не да ми пълниш главата с глупости за некви суперчарджъри и как щела да ти литне 5-цата и да си тъгнеш с огромна усмивка и после да сереш срещу мене.малко е лицемерно не мислиш ли.ако беше си казал че е толкова важно това за теб повярвяй ми че щеше да бъде направено така както ти искаш.все пак клиента е винаги има право ,нали?а ти,бате,си треш като п****,па и клиенти ми водиш след това...бахти мишока се оказа ти бе

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Тона и съдържанието на последния ти пост няма да коментирам.
На всеки е ясно как се сменя антифриз и не е необходимо аз да ти казвам как да го направиш. Питах няма ли да източиш и блока и ти ми отговори,че е на много гадно място и толкова.Желание да го направиш нула! Аз съм възпитан човек и си замълчах.Мое право е да споделя обаче личните си впечатления от случката,нали?
За това,че съм ти пратил клиент,преценил съм така,пратил съм това не ме прави мишок. Аз да съм стъпил при теб,НЕ.Няма и да го направя.
Дори съвсем добронамерено в темата се опитах да ти покажа от клиентска гледна точка нещата,но виждам,че не си го оценил.Твоя си работа.
Времето ми е ценно за да го пилея за подобни жалки дрязги. Бъди щастлив!
На всеки е ясно как се сменя антифриз и не е необходимо аз да ти казвам как да го направиш. Питах няма ли да източиш и блока и ти ми отговори,че е на много гадно място и толкова.Желание да го направиш нула! Аз съм възпитан човек и си замълчах.Мое право е да споделя обаче личните си впечатления от случката,нали?
За това,че съм ти пратил клиент,преценил съм така,пратил съм това не ме прави мишок. Аз да съм стъпил при теб,НЕ.Няма и да го направя.
Дори съвсем добронамерено в темата се опитах да ти покажа от клиентска гледна точка нещата,но виждам,че не си го оценил.Твоя си работа.
Времето ми е ценно за да го пилея за подобни жалки дрязги. Бъди щастлив!
- Marto66
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525dA
Колеги, прочетох и аз тази тема и мога само да кажа, в полза на Колето, че съм се възползвал от компютърните му умения и е разбирач. Кофти изглежда сервиза, няма вид, но там се карат всякакви коли, и то само по желание. И към "горкият" клиент колата ти е стара и вече не става, откажи се от нея, не е вечна и умира - проблемите се множат и все повече като кольо ще са ти криви.
Пожелавам на теб и всички от форума да карат по-нови коли и с по-малки проблеми.
Пожелавам на теб и всички от форума да карат по-нови коли и с по-малки проблеми.
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
този занаят май е доста неблагодарен-да бачкаш като луд,да пропускаш времето за манджа,за сън,за развлечения,за семейството,колата ти да стои развалена,щот клиентските са най-важни...един доволен,друг не е!
а,като отидеш в болницата,банката,общината,кръчмата-чакаш,получаваш,плащаш!ама колко пъти оставаш доволен....
а,като отидеш в болницата,банката,общината,кръчмата-чакаш,получаваш,плащаш!ама колко пъти оставаш доволен....

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Назад към Сервизно обслужване на БМВ