Най качествена бензиностанция.
Модератор: Технически модератори
- sinster
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 М52B20
- Детайли за колата: ...най-бавната в Пловдив :)
Re: Най качествена бензиностанция.
ясен николов написа:само еко
....само в еко

...burn your tyres , not your soul.....

+1 Shell 

В началото бе самолетен двигател..... и Господ каза: ''Нека бъде BMW''
- Cristal_Water
- Потребител
-
- Кара: От новите кошници ! Мухихи
- Мечтае да кара: Служебен бензинояд !
Колеги избирайте "франчайзер" не определена верига , това е истината 

Продавам 4 зимни гуми Nokian WR G2 на 7000км !!! Инфо на ЛС.
- lord-viper
- Потребител
-
Всеобщото мнение на всички форуми е, че дизеловите автомобили зареждат най-много в Еко и Ромпетрол, защото само там нафтата е внос. Напоследък чувам и лоши работи за Еко, Ромпетрол само ги хвалят.Нафтата е Евро 05 и идва от Румъния, Еко твърдят, че тяхната е от Гърция.
lord-viper написа:Всеобщото мнение на всички форуми е, че дизеловите автомобили зареждат най-много в Еко и Ромпетрол, защото само там нафтата е внос. Напоследък чувам и лоши работи за Еко, Ромпетрол само ги хвалят.Нафтата е Евро 05 и идва от Румъния, Еко твърдят, че тяхната е от Гърция.
Попринцип им е от там нафтата,а и другите горива.Само като стане някоя мизерия теглят горива от Лукойл както и всички останали!

- krumovvv
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: чужди коли и жени
- Мечтае да кара: две коли едновременно
- torbalan5560
- кандидат ентусиаст
-
OMV 
Mollov : Обръщай внимание на факта, че мненията ти все още подлежат на одобрение и не пускай по 5 поста един след друг...

Mollov : Обръщай внимание на факта, че мненията ти все още подлежат на одобрение и не пускай по 5 поста един след друг...
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
аз съм много доволен от лукойл и от части шел,омв продават буклуци а и лъжат в литрите,лятото карах едно чисто ново берлинго с лукойла фърка спрях на омв да го пъля и то от премиум дизела неще да откъне пуши,а лично на мойта баварка от омв-то до такава степен ми се беше натлачила цедката в резервоара,паля и гасне.....нз за другите това си е мое мнение
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
- Shishmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E34 520i
Зареждам само на ЕКО и ОМВ. Колкото пъти заредя на Петрол все не ми върви добре колата 

На ЕКО горивата идват от Гърция,поне така пише в саита им.Говорил съм с момчетата на бензиностанзията и те казват същото.Аз зареждам при тях или на Лукоил и нямам проблеми,пък има и отстъпка .
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Няколко пъти сипвам на Ромпетрол и съм адски доволен!!!Колата и върви по-добре и на място работи по-спокойно
ЕКО<Ромпетрол!!!

ЕКО<Ромпетрол!!!
- exstasy
- Потребител
-
- Кара: e39
Последният път направих грешка да заредя бензин(вода) на ОМВ и повече не повтарям. 
Увеличен разход, намалена мощност....
Пълня бензин само на ШЕЛ, а за V-Power Racing само

Увеличен разход, намалена мощност....

Пълня бензин само на ШЕЛ, а за V-Power Racing само

Understeer is when you hit the wall with the front of your car.
Oversteer is when you hit the wall with the back of your car.
Horsepower is how fast you hit the wall with your car.
Torque is how far you take the wall with you.
Oversteer is when you hit the wall with the back of your car.
Horsepower is how fast you hit the wall with your car.
Torque is how far you take the wall with you.
- san4ez
- Потребител
-
- Кара: е39 523i '97
- Мечтае да кара: точно тази кола
Моята 39ка си я докарах през половин Европа. Зареждах два пъти - в Чехия - на Уникорн (малка верига бензиностанции) и в Сърбия - на Еко. И двата пъти колата си се държеше супер. Още не се бях сблъскал с помията, която продават тук от бензиноколонките....
До момента в България съм карал около 2000 км, като съм зареждал на Шел ( пауър 95 и обикновен), Ромпетрол и Еко. От Лукойл бягам далеч, не съм доволен, защото с такъв бензин бях тръгнал през Шипка и на по-стръмните участъци трябваше да слизам и да бутам( с малката ми кола). Май съм доволен само от Еко (обикновения) и от скоро излезлия на пазара Efix (Ромпетрол). Високооктановите на OMW може и да стават за нещо, но мисля, че и обикновеният им бензин, и пропанът са за изхвърляне. Шелският бензин силно ме разочарова - никаква динамика, хълцукане и изобщо.
До момента в България съм карал около 2000 км, като съм зареждал на Шел ( пауър 95 и обикновен), Ромпетрол и Еко. От Лукойл бягам далеч, не съм доволен, защото с такъв бензин бях тръгнал през Шипка и на по-стръмните участъци трябваше да слизам и да бутам( с малката ми кола). Май съм доволен само от Еко (обикновения) и от скоро излезлия на пазара Efix (Ромпетрол). Високооктановите на OMW може и да стават за нещо, но мисля, че и обикновеният им бензин, и пропанът са за изхвърляне. Шелският бензин силно ме разочарова - никаква динамика, хълцукане и изобщо.
Назад към Сервизно обслужване на БМВ