Адски добър автосервиз...
Модератор: Технически модератори
- dioniji
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: мел
речено-сторено
Така,речено-сторено. Рашо дойде както се бяхме уговорили,беше поръчал частта,монтираха я с едно момче от сервиза му,пари за труд не ми взе,пожела ми приятен ден, и си тръгна.

Х5
Остана ми време и аз да кажа мнението си за сервиза на Рашо.Разбрах за сервиза от форума и от Митака(диагностика на Рашо).Пичовете са много точни и много си разбират от работата.Наложи ми се няколко пъти да им ползвам услугите в последните 10 дни(смяна на масло и филтър на скоростите,смяна на семеринга на турбото на скоростите,смяна на въздушните сфери на колата).За всичко съм много доволен,момчетата бачкат здраво и най вече с кеф.Рашо е много точен,звъня му,питам го за това онова,никога не ми е отазал и винаги си е казвал професионалното мнение.Определено когато имам нужда от сервиз и от компетентно мнение ще се допитвам до сервиза на Рашо.Препоръчвам го на всички.
Успех момчета,бъдете живи и здрави,и още веднъж,Благодаря!!!
Успех момчета,бъдете живи и здрави,и още веднъж,Благодаря!!!
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
скутери ремонтирате ли
че имам проблем с един...5то бутало "малаоси" му сменям и все удря в главата....

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- digitalundgrd
- Потребител
-
Абе само Бмв-та ли ремонтират във въпросния сервиз? Демек, ако закарам моята "италиянска кошница" ще ме отсвирят ли?
- РАШО-АУТО
- RN Performance Service
-
- Кара: САМО БМВ
- Мечтае да кара: МИНИВАН BMW
- xts
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36, E87, F25
- kokoms2
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е60 М5
- Детайли за колата: 323-две порти
- Capo di tutti
- БРОНЕносецът
-
Дойде и моят рет да посетя толкова хваления сервиз на не безизвестния Рашо.Заведох мой приятел малко с недоверие защото в последно време му се наложи да посещава доста честичко столичните сервизи,както и Дару кар,но уви навсякъде му казвали различни диагнози а всичките диагнози били от типа: закарай си колата в Надин,няма смисъл да си правиш мотора ремонта ще е минимум 3000лв само за части и т.н.След като минал през 10 сервиза + Дару кар и след като най добрата диагноза била 20 дни и 3700 лв.,а колата му е БМВ Е46 330Д решил да ми звънне на мен и да го заведа до Рашо.Качихме колата на платформата и се запътихме към сервиза.Без да му се обаждам предварително отидохме при него.Там бяхме посрешнати от Рашко и неговият екип от професионалисти.Обяснихме му за проблема на автомобила ми той ни каза,че му трябват 2-3 часа да прегледат колата и ще ни се обади.Аз го погледнах и му казах с недоверие,че ще изчакаме да я прегледат.Влязаха в сервиза викнаха ни и нас и ни предложиха кафе и кола.Разглобиха колата за 1,30 мин.и Рашо се засмя и каза утре до вечерта колата ще е готова.Колата беше с ударило бутало на 3-ти цилиндър.Аз и моя човек си тръгнахме и оставихме колата.На следващия ден Рашо ми се обади към 16.00ч.да ми каже,че до 40 мин.колата ще бъде измита и ще ни чака на паркинга.Аз се удивих и хванах първото такси да проверя естествено преди да кажа на приятеля ми.Като утидох колата му беше измита,работеше и имаше сервизна книжка.А ЦЕНАТА БЕШЕ ПЪТИ ПО НАДОЛО ОТ ВСИЧКИТЕ ОФЕРТИ НА ДРУГИТЕ СЕРВИЗИ.Звъннах на приятеля ми и той полудя от кеф и не повярва както и аз.
ПРЕПОРЪЧВАМ СЕРВИЗА НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ.МОМЧЕТАТА НАИСТИНА СИ РАЗБИРАТ ОТ РАБОТАТА.ТОВА СА ИСТИНСКИТЕ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ.БЛАГОДАРЯ ВИ МОМЧЕТА И ВИ ПОЖЕЛАВАМ МНОГО ЗДРАВЕ И щАСТИЕ И НА ВСИЧКИ ДА ОБЪРНЕТЕ ТОЛКОВА ВНИМАНИЕ КАТО НА МЕН.
ПРЕПОРЪЧВАМ СЕРВИЗА НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ.МОМЧЕТАТА НАИСТИНА СИ РАЗБИРАТ ОТ РАБОТАТА.ТОВА СА ИСТИНСКИТЕ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ.БЛАГОДАРЯ ВИ МОМЧЕТА И ВИ ПОЖЕЛАВАМ МНОГО ЗДРАВЕ И щАСТИЕ И НА ВСИЧКИ ДА ОБЪРНЕТЕ ТОЛКОВА ВНИМАНИЕ КАТО НА МЕН.
Така, да споделя и моя опит след като покарах малко.
Еваларка. Сутринта я закарах вечерта си я прибрах.
Рашо е страшен лично на мен ми падна шапката дето я нямам.
Колата върви ... както е трябвало да върви ама не е вървяла от прекалено много време.
А какви работи си харесах на място не е истина.
Човека те предразполага да си орпавиш всички малки проблемчета едно по едно.
Аз съм безумно доволен и като гледам ще наминавам честичко за каквото ми дойде на акъла хората работят бързо ефикасно и с удоволствие ще минавам да се видим
П.С. Рашо еваларка ! То човек като има амортесьори света на пътя му изглежда различно !!! (bow)
Еваларка. Сутринта я закарах вечерта си я прибрах.
Рашо е страшен лично на мен ми падна шапката дето я нямам.
Колата върви ... както е трябвало да върви ама не е вървяла от прекалено много време.
А какви работи си харесах на място не е истина.
Човека те предразполага да си орпавиш всички малки проблемчета едно по едно.
Аз съм безумно доволен и като гледам ще наминавам честичко за каквото ми дойде на акъла хората работят бързо ефикасно и с удоволствие ще минавам да се видим

П.С. Рашо еваларка ! То човек като има амортесьори света на пътя му изглежда различно !!! (bow)
- INTEGRALE
- младши ентусиаст
-
- Кара: VW Golf MK6 1.4 tsi, W212 E350CDI
- Мечтае да кара: Koenigsegg
Още един доволен клиент, малко мразим да ме работят за дребни суми на свършен факт рализчни от договореното но... втори път такава грешка няма да има
[/img]

- РАШО-АУТО
- RN Performance Service
-
Здравейте колеги ПРОМОЦИЯ от днес преглед на ходова част и двигател + пълна диагностика с чистене на грешки = 60 лв.Диагностицираме всякакви коли.Промоцията важи само за колеки от БМВ Клуб България !!!!
Последна промяна РАШО-АУТО на 01 Окт 2009, 16:27, променена общо 1 път
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
- РАШО-АУТО
- RN Performance Service
-
Назад към Сервизно обслужване на БМВ