не съм доволен от Илко работещ в гр.Добрич

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

Re: не съм доволен от Илко работещ в гр.Добрич

Мнение от subi_fen » 30 Яну 2011, 23:46

Приятели,мисля че не сте много коректни с човека с тази 318ТДС колица елементарна почти като москвич.Казвате му провери ли си свещите ,помпата в резервоара, и.тн. той ако е можел е щял сам да си я оправи,отишъл е в прехвален сервиз от форума чак в Добрич а всъщност е бил здраво излъган и останал със същият проблем.Поне като не е знаел какво му е,да му е върнал парите за труда.
Колкото до монтьора не го познавам и след тази проста издънка от негова страна не бих желал да го познавам пък камоли да му доверя автомобила си.Току виж ми е поискал 2500лв и пак да не знае какво и е.А той даже е и модератор в форума направо е смешно :D :D :D Такива трябва да могат само да разглеждат без право на мнение.

Бих предложил на човека да отиде в оторизиран сервиз на БМВ и да си направи пълен преглед на автомобила да си вземе копие от диагностичният документ и да се обърне към властите на България.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pifonsky » 31 Яну 2011, 18:42

doomy525 написа:Не сравнявам цените, а казвам, че едва ли е до просто "вземането" на парите и несвършената работа ;)

Колега сега твоята кола пали ли?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BaHka » 31 Яну 2011, 18:51

И аз познавам Илко, няколко пъти съм му ползвал услугите които извършва и доста често го притеснявам по телефона и досега нито ме е подвел, нито ме е излъгал.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 730д
Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5

Мнение от Пресиян Василев » 31 Яну 2011, 20:54

subi_fen написа:Приятели,мисля че не сте много коректни с човека с тази 318ТДС колица елементарна почти като москвич.Казвате му провери ли си свещите ,помпата в резервоара, и.тн. той ако е можел е щял сам да си я оправи,отишъл е в прехвален сервиз от форума чак в Добрич а всъщност е бил здраво излъган и останал със същият проблем.Поне като не е знаел какво му е,да му е върнал парите за труда.
Колкото до монтьора не го познавам и след тази проста издънка от негова страна не бих желал да го познавам пък камоли да му доверя автомобила си.Току виж ми е поискал 2500лв и пак да не знае какво и е.А той даже е и модератор в форума направо е смешно :D :D :D Такива трябва да могат само да разглеждат без право на мнение.

Бих предложил на човека да отиде в оторизиран сервиз на БМВ и да си направи пълен преглед на автомобила да си вземе копие от диагностичният документ и да се обърне към властите на България.

Нали се сещаш ,че е минало време.Това не е като да си купиш консерва от Лидъл с истекьл срок на годност.Много трудно би се доказало нещо.В независим сервиз могат да кажат какво ли не.
Ти ако си извьршил някькьв вид услуга миналата година,примерно си продал на някого домашния си компютьр и новия собственик реши че нещо не е добре ,ще му вьрнеш ли парите КОЛЕГА.Че нещо не се сещам какво си зел и ти да се правиш на ,,ИЗАУРА,,.
Кьдето двама си мерят ония работи не се пьхаи да не те обьркат .
По темата ,мисля че колегата с 318-ката ,бива да остави колата на Иванов за довьршителен ремонт .
Мен ако питате заради имиджа си дори Илко би му сменил и мотора за своя сметка,ама тя става такава че все оплакваници и хленчене.
РАЗБЕРИ СЕ с Илко като човек,вярвам че ще откликне.Кажи му Иванов това не ми харесва ,а не да пишеш тука
Диагностиката не е гледане на телевизия !
Бензина служи за измиване на дизелови части.

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: F02 750iL

Мнение от Ilko Ivanov » 31 Яну 2011, 21:18

subi_fen написа: Такива трябва да могат само да разглеждат без право на мнение.

Така като те гледам ........регистрирал си този акаунт преди 3 дни....... едва ли ти си човека който трябва да казва кой какви права трябва да има ;)
Като ти погледнах и IP-адресите единият е от Русия ,а другият е от Китай :mhihi: съм сигурен,че си някой изгонен от форума с нов профил,но и това ще лъсне скоро.
Пресиян Василев написа:Мен ако питате заради имиджа си дори Илко би му сменил и мотора за своя сметка.

Да,бих го направил без никакъв проблем,но трябваше да дойде и да каже като МЪЖ,а не да реве като ощипана мадама тук във форума.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 525

Мнение от iamatuning » 31 Яну 2011, 21:45

Такива клиенти,с мед и пита да ги посрещнеш. :mhihi:
Сега аз ще ти кажа колега,това кой какво е правил по колата е едно а ако отидеш в момента да си направиш диагностика и излезе същото тогава пиши и търси рекламация,но направи диагностика и тогава пиши тука.Със сигурност ще бъдат извинения към извършилия ремонт.Ето ти пример:
Една кола идва за нещо при мен правя го след това излиза друго и след това трето и пето и така може цяла година да ти правя колата и със сигурност грешката не е в мен щото няма грешка ами колата се оказва че мъртвец който се съживява постоянно.Това което е отстранил колегата е било самото начало.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 31 Яну 2011, 21:58

Като чета темата виждам, че човека го е яд, че е дал много пари и колата му пак неще да пали.Не познавам нито майстора нито потърпевщия. Според мене щом са заминали сегментите и т.н тази кола е най малко на половин милион километра или просто не са и сменяни консумативите както трябва. Мисля, че майстора не е виновен, но не е и това начина собственика да си излива гнева само заради това че има кола износена от всякъде.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pifonsky » 31 Яну 2011, 22:06

Илко, мога да ти кажа, че си една мъжка к**ва. Защото никога не съм ти казал нищо. Ти ми каза от това не пали аз ти казах прави я. Нямах пари да си я взема веднага но ти платих всички пари, и тогава си взех колата. Какво значи като мъж- просто искам и др. хора да разберат какъв професионалист си. А на колегите кажи, че си я погладнал преди месец, и че самият ти ми каза, че незнаеш защо не пали.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pifonsky » 31 Яну 2011, 22:08

adovet написа:28

Колега, мисля, че не четеш всечко писано и даваш лош коментар.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pifonsky » 31 Яну 2011, 22:44

Илко ама твоята кола пали сега нали- моята ни иска.

некъв ентусиаст
Аватар

Мнение от Ilko Ivanov » 31 Яну 2011, 23:23

pifonsky написа:Илко ама твоята кола пали сега нали- моята ни иска.

Пали,пали :mhihi: Обади се утре,ще ти споделя няколко идеи как да накараш и твоята да запали ;)

Потребител
Аватар

Мнение от subi_fen » 01 Фев 2011, 0:01

Виж сега по повод от кога съм регистриран и от кое айпи пиша какво значение има ще ми сложиш бан както правиш на 85% от членовете на този форум та ти само това го можеш май най добре.Голяма работа ще се регистрирам още 10000000000000000 пъти и пак ще мога да съм на щрек за такива като теб.

Да се върнем на темата,трябва ше ли да се пусне тема че има недоволни хора от твоята некомпететност та да се сетиш че е грешка да кажеш на клиента не знам какво и е на колата ти за 1300лв.Кой ли знае колко хорица още има такива които не смеят да си напишат ощипванията по 1000лв от теб та да не им сложиш Бан случайно

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pifonsky » 01 Фев 2011, 6:47

Много ти е забавно не6то. Ти ми имаш номера като искаш звъни ти. Аз достатъчно съм ти звънял и съм идвал при теб. Явно не знаеш как и защо не пали.

некъв ентусиаст
Аватар

Мнение от Ilko Ivanov » 01 Фев 2011, 9:14

Дай да обобщим нещата и да се приключва с тая история,защо темата заприлича малко на в."Лична драма"

1- Преди една година дойде и каза "Колата ми не пали,ще я направиш ли ? "
2- Аз ти казах "ок,оставяй я "
3- Обаждам ти се аз ,че колата е готова,и когато идваш да си я взимаш температурата е около -18 -20 градуса и колата си пали от раз.
4- Малко трудно но си плащаш /за което дори и не съм споменавал до сега,че 1-2 седмици мои пари стоят затворени в твоите части/ и си тръгваш.
5- След няколко дни се чуваме и ти казваш "Всичко е точно колата си пали"
6- До тук всичко е розово и аз съм "добрия" все още ......
7- Една година по-късно "нещо" се случва и колата ти спира да пали :shock: и ти решаваш да търсиш възмездие :dunno:

Аз не мога да нося отговорност след толкова време за колата ти,все пак дори не съм я и виждал през това време.Как се експлоатира през това време САМО ТИ си знаеш ......

Всеки сам може да си прецени за себе си кой е крив и кой е прав .
Има доста хора тук които ме познават и могат да потвърдят ,че съм в състояние и мотора ти да сменя за моя сметка само и само да останеш доволен,но не и след като си избълвал толкова "пумия" по мой адрес ;)

Пожелавам ти успех,моето участие в тази "тема" приключва с този пост.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 01 Фев 2011, 11:15

Ако е палела на -20, а една година по-късно се появява проблем това коренно променя нещата и мисля, че трябваше да се спомене в самото начало. :dunno: То е малко като да ми сменят шарнирите и след една година да кажа, че кофти ги е сложил щото са се разбили.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Сервизно обслужване на БМВ