Въпрос, но важен според мен за поддръжка на кожата
Модератор: Технически модератори
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- PSiderov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 118i LCI
Купих си вчера turtle. Според инструкциите намазах кожата с мека безцветна кърпа и изчаках 1-2 минути. Избърсах след това пак с такава кърпа и... нищо, никакъв ефект. Пише, че силно замърсени повърхности трябва да се минат няколко пъти. Минах го моя 5 пъти. Ефект никакъв. Ядосах се взех една кухненска гъбичка и започнах да търкам здраво с грапавата част... салона става супер само дето за 2 часа и половина изтърках само долната част на задната седалка.
Някакви идеи за по читав препарат? Остана май само да пробвам със SONAX. Ако не стане и с него май ще се потроша да търкам... баси хамалската работа.
Някакви идеи за по читав препарат? Остана май само да пробвам със SONAX. Ако не стане и с него май ще се потроша да търкам... баси хамалската работа.
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
- PSiderov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 118i LCI
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
- icaka875
- Потребител
-
- Кара: 320 2.2 купе
- Мечтае да кара: М3
Привет колеги.... попаднах на нещо и искам да питам дали някой го е пробвал този кит?
BMW, Leather Seat Repair Touch Up Kits, SEATS RESTORE
For All BMW Models, 325I/328I/528I/300/500/700 series
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... &viewitem=
BMW, Leather Seat Repair Touch Up Kits, SEATS RESTORE
For All BMW Models, 325I/328I/528I/300/500/700 series
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... &viewitem=
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
а аз искам да попитам за нещо което е за бяла кожа дали има по специални или просто да си ползвам обикновенните.

- BAWARISCHE
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вече Е38 730д 01
Колеги замилсяли ли сте се да пробвате с парочистачка..за чистене на порите(мръсотията )от кожата....аз в първия удобен случай ще си набавя някоя посредствена такава( от Метро например) и ще видя кака ще стане,понеже си набавих кожени кори за вратите със шити дръжки барче,средна конзола и какво ли не с декоративни шевове и са толкова мръсни,а скакво ли не опитвах да ги изчистя...мисля че би имало ефект при светлите захабени салони..а

Има препарат за импрегниране на кожа, предпазва кожата от напукване и не се цапа. Като разлееш нещо и само го попиваш с кърпичка без да остават никакви петна. Напръсках си салона преди 2-3 месеца и още стои. http://bg.percenta.com/nanotechnologija ... i-koja.php
Re: Въпрос, но важен според мен за поддръжка на кожата
Нещо варианта с прясно мляко не ме кефи. На моята салона направо към бял отива (едно много светло сиво/бежаво).
Та ако някой е пробвал с парочистачка, да казва. Аз мисля да си купя една Solac LV1450, да мина гънките, където все още е мръсно и после с течен парафин и въпросното SCT, ако се налага, за да затвори местата, където има леки пукнатини.
Един приятел си чисти дивана с парочистачка, никакъв проблем гарантирано. Събира отново кожата, където се е разтегнала от сядането и като я импрегнира веднага с парафин, на другата сутрин е перфектна.
Та ако някой е пробвал с парочистачка, да казва. Аз мисля да си купя една Solac LV1450, да мина гънките, където все още е мръсно и после с течен парафин и въпросното SCT, ако се налага, за да затвори местата, където има леки пукнатини.
Един приятел си чисти дивана с парочистачка, никакъв проблем гарантирано. Събира отново кожата, където се е разтегнала от сядането и като я импрегнира веднага с парафин, на другата сутрин е перфектна.
- ivanko_90
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: с поза (както е модерно)
- Мечтае да кара: е28
тази китова мас дет се спомена е добра. Но не бих си намазал кожата на колата по простата причина че колата ще мирише на умрял кит
но подхранва попринцип .
на Сонакс препарата ми харесва ефекта и мирише на новичко
течния парафин някак не ми харесва след това
има ефект но ...
мисля дя пробвам костенурката ама по нататък

на Сонакс препарата ми харесва ефекта и мирише на новичко

течния парафин някак не ми харесва след това

мисля дя пробвам костенурката ама по нататък
Искам да карам сейфти кара (комбито) на F1
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
За мен идеалната рецепта за поддръжка на естествена кожа е 4 пъти в годината обилно намазване с течен парафин и през останалото време някой омекотяващ масажен крем за тяло 

- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
Как може въобще да мажете с тоя гаден парафин...Точно веднъж намазах с течен парафин и няма такава гадост после
по-добре с олио да бях намазал!

Only dead fish follow the stream...
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Аз си купих 99.99%-та чист течен парфин и намазах седалките... оставих през ноща и на следващия ден забърсах с памучен парцал.... честно да кажа ефект не видях... поне се радвам че не седи мазно,че то само това оставаше сега разглеждаме с колегата laviatan в една друга тема 1 кит за реставриране на кожа ,ако искате вижте за какво става дума >>>> viewtopic.php?f=4&t=172381&start=15 >>>> http://www.318ti.org/forum/showthread.php?t=25597
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Назад към Сервизно обслужване на БМВ