Адски добър автосервиз...

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

RN Performance Service
Аватар
Кара: САМО БМВ
Мечтае да кара: МИНИВАН BMW

СНИМКИ Е36 КОМБИ

Мнение от РАШО-АУТО » 28 Май 2009, 10:40

Потребител
Аватар

Мнение от Swan » 28 Май 2009, 12:17

И аз днес минах до Рашо. Перката на радиатора за климатика не ми работи. Момчетата го погледнаха, мериха нещо и Рашо вика - така няма да стане, а аз още нямам диагностика, давай да те водя при едни мои хора. Качи се в колата и ме заведе просто за да ми помогне. Не знам как работят от личен опит, но що се отнася до отзивчивост - момчетата са на 6! Дано повече такива сервизи да има!

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 01 Юни 2009, 17:52

Рашо, утре ще мина за реглаж на предница и заден мост, че ми предстои път. Е46 сиво-синя.

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

Мнение от Тоо Cool » 12 Юни 2009, 22:54

Сега и аз да напиша нещичко за въпросния сервиз!
Ще започна отдалече защото съм си подробен...Та както някои знаете имах гаден проблем с хидравличните повдигачи на колата-чукаха гадно и изнервящо и с течение на времето чукането се засили и стана непоносимо поне за мен! Много"ентусиасти" ми даваха съвети от рода - "карай я така бе, ше изкара още 200 000 така, аз мойта така си я карам и не ми дреме..." и подобни....Аз обаче, при все че колата ми не е ///М6 за 180 000 левчета, си я ценя и си е МОЯ! В моите очи, за да мога да я нарека КОЛА, ВСИЧКО по нея трябва да е ИЗПРАВНО! Реших, че ще оправя тоя проблем, въпреки, че не съм цар и често съм доста скъсан за банкноти...
Принципно си доверявам колата само на Никола и на Ясен (за тези, които ги познавате, знаете за какво иде реч), но така се случи, че единия беше адски зает, а за компетентните услуги на другия в момента нямах достатъчно пари...
В неделя, 07.06.09 видях случайно темата на Кашалота за сревиза на Рашо и реших да му се обадя. Човека още по телефона ми се стори много в час и се разбрахме в понеделник да му закарам колата си. Когато отидох, освен, че доиде точно навреме както ми беше казал, Рашо ми направи и друго добро впечатление-обясни ми какво точно смята да направи по колата и какви пари ориентировъчно ще струва. Доволен и спокоен, си тръгнах от сервиза с идеята, че ще си взема колта след около 3 дена защото ремонта си беше дългичък, а и момчетата имаха една 7-ма серия за спасяване.
На другия ден, Рашо ми се обади и ме попита какви повдигачи да ми купи-оригинални или алтернативни, защото имаше разлика и то немалка в цената. Уточнихме че ще са оригинални и така! На другия ден-сряда си пиех кафенце към 19.00 когато Рашо се обади и ми каза, че колата е измита и ме чака да си я взема :shock: Направо бях изумен! Когато отидох в четвъртък да си я прибера просто бях очарован, ремонтирана ПЕРФЕКТНО, чистичка....просто не съм вярвал, че в страната от четвъртия свят наречена Булгаристан може да има такива хора!
Евала Рашо, евала момчета! Да сте живи и здрави и все така коректни!
Горещо препоръчвам сервиза на всички взискателни и ценящи колите си-няма да останете разочаровани! ;) ;) ;)
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30;Е65
Мечтае да кара: Е30

Мнение от DILDO » 25 Юни 2009, 17:42

Сега виждам темата и мога да кажа че сервиза е на ниво. Откак съм взел 30ката се поддържа само при Рашо и мисля за напред да не сменям сервиза.Работят много качествено и бързо.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 318ti
Мечтае да кара: BMW M3 G-Power Hurricane

Мнение от MasterRalf » 26 Юни 2009, 9:35

Рашо и аз сигурно ще мина да видим 1-2 неща, които се чудя от какво са породени. Я да те питам щом имаш познати за някой добър тенекиджия, че имам един калник да правя... Мерси!
Никоя война не е свещена!
Храбрите не живеят вечно, но предпазливите въобще не живеят.

RN Performance Service
Аватар

Мнение от РАШО-АУТО » 26 Юни 2009, 11:27

За всички които се нуждаят от добър бояджия и тенекиджия от дълго време работя с него пратил съм и доста коли при него от форуми изфън него,момчето е един от нас регистриран е от доста време във форума ника му е vito76 казва се Виктор 0896749019 му е телефона.Обадете му се и му кажете,че Рашо ви е дал телефона и ще останете доволни.Поздрави на всички колеги Безаварйино шофиране.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 318ti
Мечтае да кара: BMW M3 G-Power Hurricane

Мнение от MasterRalf » 26 Юни 2009, 12:03

Благодаря Рашо, задължително ще го посетя, а ще гледам преди да замина към морето да й метнеш един поглед, че нещо не откривам защо така не върви как си трябва. Поздрави!
Никоя война не е свещена!
Храбрите не живеят вечно, но предпазливите въобще не живеят.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 27 Юни 2009, 15:36

тъй се развиха работите, че за кратко време обиколих и рашо, и виктор :D

за отзиви за работата на виктор ще изчакам, но според мен човека си знае какво прави, и го прави добре... щото съм писал в другата тема как опрях и до него...
но при боите трябва да мине и малко време, за да се оценят нещата...
успех и на двамата ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 2010 MB w245 B150 facelift
Мечтае да кара: B200 Turbo ;)

Мнение от 24V » 30 Юни 2009, 0:53

Имам една Ц180тка на 13 годинки е милата ..
Ще трябва да я сервизирам , че е нов внос , а откакто съм я взел ( има няма 1 седмица ) все се каня да направа това :)
Знам , че не съм с "вярната" марка , но ще ме приемете ли във вашия сервиз ?
Питането засега е просто информативно , защото заплатата ще дойде някъде втората седмица на Юли :)

RN Performance Service
Аватар

Мнение от РАШО-АУТО » 30 Юни 2009, 9:33

докарай я ще я излекуваме

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 2010 MB w245 B150 facelift
Мечтае да кара: B200 Turbo ;)

Мнение от 24V » 30 Юни 2009, 11:57

Значи на заплата съм при вас :winky:

ентусиаст
Аватар
Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i

Мнение от raduslaf » 30 Юни 2009, 13:12

РАШО-АУТО, имате ли вече диагностика? :) Питам, защото мисля скоро да взимам нещо, а преди да го купя, искам да мине през сервиз, за да ми се каже какви евентуални проблеми има по колата, какво трябва да се сменя, колко ще излезне и т.н.Та мисълта ми е, че искам в твоя сервиз да стане работата :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 30 Юни 2009, 16:40

raduslaf написа:РАШО-АУТО, имате ли вече диагностика? :) Питам, защото мисля скоро да взимам нещо, а преди да го купя, искам да мине през сервиз, за да ми се каже какви евентуални проблеми има по колата, какво трябва да се сменя, колко ще излезне и т.н.Та мисълта ми е, че искам в твоя сервиз да стане работата :)

цък :!:

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 30 Юни 2009, 18:41

И аз искам да поздравя Рашо и екипът му за професионализма и отношението към клиентите. Днес посетих сервиза и съм меко казано очарован от работата им. След като близо две години един друг доста хвален майстор ми обясняваше как един проблем, който имах с електрониката на гюрука на кабриото нямало как да бъде отстранен и ми беше убил почти всички надежди, че отново ще имам ел. гюрук днес закарах колата при Рашо. Когато му я оставих към обяд той ми каза: "След обяд колата ще ти е готова." Признавам си, че погледнах малко скептично на думите му след като колата беше висяла сума ти време в един сервиз за същото нещо и очаквах след обяда да ми звънне и да каже, че ще се наложи колата да поостане още малко докато отстранят проблема. Е той наистина звънна след точно два часа и ми каза, че колата е готова и мога да отида да си я взема, като междувременно за това време са й направили и една диагностика в бързината. Реакцията ми беше :shock:
Като отидох на всичкото отгоре и колата ми беше основно почистена от вътре и отвън :shock:
Не знам как го направихте момчета, но мога да ви кажа само едно голямо ЕВАЛА и ви пожелавам да продължавате в същия дух. От днес си спечелихте още един редовен клиент :yes:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Сервизно обслужване на БМВ