НЕКОРЕКТНИ АВТОМИВКИ !!!

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 25 Фев 2009, 11:04

Вчера закарах служебната кола на Газ Ком, след като изчетох толкова добри думи за автомивката. Наистина съм много доволен. Има изгледи да се превърна в редовен клиент.

Препоръчвам я на всички, които си търсят качествена автомивка.
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 318i

Мнение от doganay » 13 Апр 2009, 20:51

за пастиране къде препоръчвате ?

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 13 Апр 2009, 23:39

Аз да добавя Luminal-а на Тодор Каблешков (Т-образното на кв. Борово, до Пица Италия). Преди бяха доста добри, но в последно време доста претупват работата. За нула време ми измиха колата и като изсъхна и видях какви мръсотии има и не са докоснати я върнах да я дооправят. Дооправиха я горе-долу и после както винаги се ослушаха да ми намажат гумите с гланц и пак аз трябваше да си ги моля да ми слагат. :roll: Като гледам какви мнения има в темата със сигурност има и по-некоректни автомивки, но просто да ви посъветвам да не си я миете там, защото не бихте останали много доволни. :)
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: само по празници

Мнение от Wolfen » 14 Апр 2009, 0:30

+1 за Газком ! От една година там си мия колата ... никога не съм имал оплаквания.

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 14 Апр 2009, 17:22

Аз имам оплакване от газкома...
Все пълно с коли и много се чака :mhihi:
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: вече Е38 730д 01

Мнение от BAWARISCHE » 14 Апр 2009, 17:56

XaMaB написа:Аз имам оплакване от газкома...
Все пълно с коли и много се чака :mhihi:

:mhihi: колеги газкома е номер 1 нооо темичката не е ли за НЕКОРЕКТНИ автомивки :roll:
Изображение

Потребител
Аватар

Добра автомивка

Мнение от ivatodorova » 15 Апр 2009, 10:57

Здравейте, аз ползвам автомивка, която се казва Клуб Автоматик. Намира се на бул. "Черни връх" 57-59, намира се след светофара на Сребърна посока околовръстното, малко след бившата Мототехника. Там като станеш редовен клиент и ти дават членска карта са отстъпка. Мият много добре, а и има заведение в мивката, което е мн луксозно. Има храна и приятна обстановка. Може да я пробвате и ще останете доволни. А има и безжичен интернет и може да сърфираш докато чакаш и дори да си вършиш работа!!! :) Надявам се, тези които я посетят да останат доволни, аз поне много я харесвам. :)

ентусиаст
Аватар

Re: Добра автомивка

Мнение от BadAngel » 15 Апр 2009, 21:51

ivatodorova написа:Здравейте, аз ползвам автомивка, която се казва Клуб Автоматик. Намира се на бул. "Черни връх" 57-59, намира се след светофара на Сребърна посока околовръстното, малко след бившата Мототехника. Там като станеш редовен клиент и ти дават членска карта са отстъпка. Мият много добре, а и има заведение в мивката, което е мн луксозно. Има храна и приятна обстановка. Може да я пробвате и ще останете доволни. А има и безжичен интернет и може да сърфираш докато чакаш и дори да си вършиш работа!!! :) Надявам се, тези които я посетят да останат доволни, аз поне много я харесвам. :)

мда, ама има само 2 клетки за миене и става бавно, веселие, която е 50ина метра по-надолу са с 6 :)
No bling at the Ring

Аватар

Мнение от Master0306 » 16 Апр 2009, 1:05

колеги аз се занимавам с боядисване и подържам доста коли от форума.изкам само да споделя че работя с професионални бояджйиски пасти.когато колата се мие с гъба най много някое малко камаче да одраска лака.ТОВА Е ЛЕСНО И БЪРЗО ОПРРАВИМО.когато лака е избеледнял от безконтактно ЛАКА ПОВЪРХНОСТНО Е СЪСИПАН а на новите коли има само една ръка лак която е доста тънка и това може да е фатално.а за лайстните и оплътненията директно са за боя там пастиране няма

Аватар

Мнение от Master0306 » 16 Апр 2009, 1:10

Забравих само да допълня,че от силната химия не е задължително колата да избелее от 1 път,но едно е сигурно ,че след 50 колата е гаранирано за пастиране или боя

ентусиаст
Аватар
Кара: Дизели

Мнение от VRPerformance » 16 Апр 2009, 23:01

да,колегата добре го е написал,а аз искам да вметна че на тъмните коли най-много вреди безконтактното миене,дори мисля че в някой европейски страни е забранено за тъмни коли :idea:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 18 Апр 2009, 0:13

аз пък съм страшно доволен от автомивкава на сребърна ..миеме там служебните коли и чат пат личната .Мият перфектно всеки път !
Изображение

Аватар

Мнение от Master0306 » 18 Апр 2009, 18:13

знаете ли днес си поговорих доста сериозно с един човек който държи една автомивка от много отдавна и се води доста елитна.та той ми обясни,че безконтактното е препарат който представлява доста силна химия.продава се в големи баки и е неразреден концентрат.разрежда се в точно определена пропорция.ако не се разреди достатачно химията е прекалено силна и тогава избледнява колата особено ако е с акрилна боя и обратното ако се разреди в повече не мие добре.нали знаете на една автомивка клко хора се сменят и то без почти никакво обучение.те откъде ще знаят всичко това.ако се сипе чист концентрат върху боята или лака направо ще се разяде може да си представите колко е силен.иначе безконтактното в точната си пропорция си остава най добрия начин за миене на коли с база лак а почти всички бмв ета са с такава боя.за коли с акрилна боя препоръчвам да се мие с гъба.

Аватар

Мнение от Master0306 » 18 Апр 2009, 18:14

знаете ли днес си поговорих доста сериозно с един човек който държи една автомивка от много отдавна и се води доста елитна.та той ми обясни,че безконтактното е препарат който представлява доста силна химия.продава се в големи баки и е неразреден концентрат.разрежда се в точно определена пропорция.ако не се разреди достатачно химията е прекалено силна и тогава избледнява колата особено ако е с акрилна боя и обратното ако се разреди в повече не мие добре.нали знаете на една автомивка клко хора се сменят и то без почти никакво обучение.те откъде ще знаят всичко това.ако се сипе чист концентрат върху боята или лака направо ще се разяде може да си представите колко е силен.иначе безконтактното в точната си пропорция си остава най добрия начин за миене на коли с база лак а почти всички бмв ета са с такава боя.за коли с акрилна боя препоръчвам да се мие с гъба.

Потребител
Аватар
Кара: BMW 520i E39

Мнение от iliev.service » 08 Май 2009, 10:22

Някой ходил ли е на РЕЛАКС в "Надежда" на "Ломско шосе"

ПредишнаСледваща

Назад към Сервизно обслужване на БМВ