Препоръчйте добър сервиз за диагностика
Модератор: Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Абе незнам за к'во си давате парите по тия оторизирани сервизи. Ако не си връзкарче или не караш кола за 100000 просто няма да ти свършат никаква работа. 70 кинта ли беше диагностиката даваш му ключовете и след един час слушаш некви съчинения на свободна тема 

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
hell's angel написа:... 70 кинта ли беше диагностиката даваш му ключовете и след един час слушаш некви съчинения на свободна тема
Толкова някъде е да, и съчиненията ги има също и аз останах крайно недоволен от Камор

- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Крайно бях изненадан от некадърността на Камор и специално диагностиката, пичовете ми казаха че двата предни амортисьора са изпуснали при положение, че колата е със спортно окачване и си е по-ниска, а също и че биелетките били заминали......сещате се че са напълно здрави! верно си съчиняват на поразия, а в същото време за дефекта който имам нито думичка........баси!......най-учуден останах от тва че са ми разглобявали ключа и после го лепили с ИЗОЛИРБАНД
а кажет еми тва за кво е било???!!!

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
- BAWARISCHE
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вече Е38 730д 01
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Камор като ходих последния път, толкова са се претрупали с коли, че ако нямаш връзки ми се струва, че директно колата си я намираш както си я паркирал и ти изпринтват само фактурата.
За дару в момента май се опитват да си върнат позициите и последното ми ходене до там ме остави по-скоро с положителни впечатления.
За дару в момента май се опитват да си върнат позициите и последното ми ходене до там ме остави по-скоро с положителни впечатления.
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Назад към Сервизно обслужване на БМВ