Нова Х5 - тропа отпред вдясно
Модератор: Технически модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ангелски
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xdА
- Детайли за колата: Става все още.
SP 2022 Пуснато на: 26 Май 2008, 18:52 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Значи стабилизиращата щанга която човека в КАМОР ми показа и нЕма нищо общо с обикновената, с някакви клапани. Май се оказва конструктивно недомислена защото след месец-два ще ги сменят с такива от Х6 не само на мен.
Както и да е, човека се оказа напълно в час и запознат с проблема, ще се оправи по гаранция, няма проблем. Както той ми обясни по пътищата в Германия няма и да я чуя тая щанга ама ние живеем в булгаристан където пътища няма, ама милиони за фирмата на батко има.....
Как не можах да се родя в Мюнхен или поне във Виена, аз пеша щях да си отида до Мюнхен
Супер и евала на дилара,щом е в час.Имам чуството,че в конструкторския екип на БМВ има някъква гнила жилка характерна за определени крайща на света....

За раждането не се ядосвай толкова,как щеше да видиш този нагъл цирк разиграван от шепа некадърници.Щяхме да ти разказваме,а ти

Ако имаш проблем, не трябва да се безпокоиш. Вариантите са два:
Или намираш начин да го решиш, без да се нервираш, или просто той не е по твоите възможности и няма защо да се ядосваш.
Или намираш начин да го решиш, без да се нервираш, или просто той не е по твоите възможности и няма защо да се ядосваш.
Удивен съм от КАМОР
, евала на момчетата. За 5 дни дойдоха частите, някакви клапанчета по някаква щанга, обадиха се да питат кога ми е удобно да докарам колата като предпочитаха колкото се може по-бързо, естествено веднага им я закарах. Няма и 2 часа, докат се мотаем с колегата в шоурум-а им и пак звънят, готова е
.
Нямам думи
Лоша дума не мога да кажа, нека и за в бъдеще реагират толкова бързо и любезно.
Понеже се досещам че тук четат хора които работят в КАМОР искам да кажа ,,БЛАГОДАРЯ,,.
Успешна седмица на всички

Нямам думи

Понеже се досещам че тук четат хора които работят в КАМОР искам да кажа ,,БЛАГОДАРЯ,,.
Успешна седмица на всички

17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Назад към Сервизно обслужване на БМВ