Нова Х5 - тропа отпред вдясно

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330xdА
Детайли за колата: Става все още.

Мнение от ангелски » 27 Май 2008, 7:11

SP 2022 Пуснато на: 26 Май 2008, 18:52 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Значи стабилизиращата щанга която човека в КАМОР ми показа и нЕма нищо общо с обикновената, с някакви клапани. Май се оказва конструктивно недомислена защото след месец-два ще ги сменят с такива от Х6 не само на мен.
Както и да е, човека се оказа напълно в час и запознат с проблема, ще се оправи по гаранция, няма проблем. Както той ми обясни по пътищата в Германия няма и да я чуя тая щанга ама ние живеем в булгаристан където пътища няма, ама милиони за фирмата на батко има.....
Как не можах да се родя в Мюнхен или поне във Виена, аз пеша щях да си отида до Мюнхен

Супер и евала на дилара,щом е в час.Имам чуството,че в конструкторския екип на БМВ има някъква гнила жилка характерна за определени крайща на света.... :mhihi:
За раждането не се ядосвай толкова,как щеше да видиш този нагъл цирк разиграван от шепа некадърници.Щяхме да ти разказваме,а ти :shock: така да ни гледаш :mhihi:
Ако имаш проблем, не трябва да се безпокоиш. Вариантите са два:
Или намираш начин да го решиш, без да се нервираш, или просто той не е по твоите възможности и няма защо да се ядосваш.

Потребител
Аватар

Мнение от SP 2022 » 07 Юли 2008, 9:01

Удивен съм от КАМОР :D , евала на момчетата. За 5 дни дойдоха частите, някакви клапанчета по някаква щанга, обадиха се да питат кога ми е удобно да докарам колата като предпочитаха колкото се може по-бързо, естествено веднага им я закарах. Няма и 2 часа, докат се мотаем с колегата в шоурум-а им и пак звънят, готова е :D .
Нямам думи :D Лоша дума не мога да кажа, нека и за в бъдеще реагират толкова бързо и любезно.
Понеже се досещам че тук четат хора които работят в КАМОР искам да кажа ,,БЛАГОДАРЯ,,.
Успешна седмица на всички :D

Предишна

Назад към Сервизно обслужване на БМВ