Добър бояджия ...ми трябва
Модератор: Технически модератори
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: ........
Тоо Cool написа:Добър е мнооого меко казано-бояджията е един-казва се Иво и сервиза му е в Люлин! Аз съм адски доволен от отношението, обслужването, цените и най-вече качеството! Смело отивай там! Телефона на момчето е 0888 289 599. Успех!
Мерси за информацията колега, сега си прибрах люБимата оттам и съм много доволен. Всичко, което написа по-горе е вярно.

БМВ е религия чада мои ,споменаването на Марката до марки като фиат и др кокошарници е обидно ! карайте си там недозавиващите балонообразни бавнооборотни автомобилчета чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 фиата
I ride across town on my black boomer
‘Cause I’ve got a black boomer, it is always with me
‘Cause I’ve got a black boomer, fast and wild
‘Cause I’ve got a black boomer, such a lively boomer
Take seat, don’t hesitate girl, let’s go for a ride
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
SpUd3r написа:теб ли те бяха джаснали отстрани![]()
като ходих да си взимам мойта кола я мернах и твойта май
Да

Ти ли беше с преден десен калник за изчукване и боядисване ?

БМВ е религия чада мои ,споменаването на Марката до марки като фиат и др кокошарници е обидно ! карайте си там недозавиващите балонообразни бавнооборотни автомобилчета чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 фиата
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- xts
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36, E87, F25
Аз също имам за оправяне няколко дребни забележки. Ще мога ли да помоля някой да даде линк от bgmaps.com къде се намира точно бояджията в Люлин. Ще се обадя и по телефона, но си е друго да го има и тук визуално за всички заинтересовани. Благодаря предварително 

xts написа:Аз също имам за оправяне няколко дребни забележки. Ще мога ли да помоля някой да даде линк от bgmaps.com къде се намира точно бояджията в Люлин. Ще се обадя и по телефона, но си е друго да го има и тук визуално за всички заинтересовани. Благодаря предварително
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=1fe62 ... =&oType=49
След тунела на 2рия светофар вдясно и после веднага наляво и в края на улицата.

- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
Колеги и аз мисля да посетя въпросният човек Иво само че нещо не отговаря на този телефон. Казва ми че телефона е временно спрян. Това е от 4-5 дни вече между другото.
- DroW
- младши ентусиаст
-
Днес ходих до въпросния сервиз на Иво. Отидох точно там където е описано. Там на мястото има автомивка и кафе някакво. Питах един човек от там и той ми разказа че бояджиите са забегнали на море някъде и не са си платили наема и сега собственика на помещението им е бесен и не е ясно дори и да се върнат дали ще им даде нещата от там. Питах и собственика(някакъв чичка с А6ца) той доста злобно ми отговори че бояджииски сервиз надали ще има тука и да не се надявам особено. Ако някой има други телефони на момчетата нека да се свърже с мен защото все пак съм заинтересован от услугите им понеже се оказа че вече 4ма колеги са били при тях и имат добри отзиви за тях.
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
Аз от Иво съм много доволен, ето телефона, който аз имам 0888 28 95 99,
ако не успееш да се свържеш звънни на Милко (Тоо Cool) той може да му има някакъв друг телефон, че са приятели
ако не успееш да се свържеш звънни на Милко (Тоо Cool) той може да му има някакъв друг телефон, че са приятели

Tux0 Ca !

- DroW
- младши ентусиаст
-
SpUd3r написа:Аз от Иво съм много доволен, ето телефона, който аз имам 0888 28 95 99,
Тоя телефон също не работи колега. Писах на колегата Too Cool и дано се отзове.
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
и двата телефона на Иво са изключени, днеска Милко му звъня и той не мжоа да се свърже с него, иначе до колкото разбрах, ще си мести сервиза от Люлин. Ма най-дорбе Милко да напише кое,какво,що ...
Tux0 Ca !

nikalas74 написа:mikluho написа:ТЕХНОЛОГИЯТА ?????????
това че после ще се гледа за какво се плаща ясно, технологията каква е?
mikluho да не си решил да ставаш бояджия или занаят да учиш ??? тук няма начин да стане .... ако искаш пусни нова тема "как могат да ти се изгаврят с колата при боядисване" и вероятно доста хора биха споделили мъката си а други да обяснят защо е станало така или иначе.
баце колегата работи в един от най добрите работилници,с едно от най модерното оборудване,само му виж в галерията как си е боядисал е34ката и ще ти стане ясно

сигурно му е писнало от знаещи и за тва задава най-точния въпрос

- DroW
- младши ентусиаст
-
Бояджията е на същото място и си работи пак. Явно просто е бил на море за малко и собственика там и останалите не са разбрали че момчето ще се връща, а няма да ги напуска. Много скоро ще се възползвам от услугите му и ще споделя какъв е резултата. За сега ще кажа цените които ми каза грубо бяха около 180лв на детайл максимум като си зависи и от детайла. Примерно за надран праг ми искаше 50 само.
Момчето наистина има страхотно отношение и изглежда много точен. При него имаше още 3 баварки незнам дали случайно или и не.
Момчето наистина има страхотно отношение и изглежда много точен. При него имаше още 3 баварки незнам дали случайно или и не.
- DroW
- младши ентусиаст
-
Ходих при човека и ми пребоядисаха 3 детайла. Човека работи просто перфектно. Това не е просто бояджия той е маниак които много си разбира от работата. Боядисването стана перфектно колегите са прави за него че не прави компромиси с материалите. Много добър човек радвам се че попаднах на него и го препоръчвам на всеки.
По между другото доста колеги вече се възползват от услугите му.
Между другото бояджията кара е36 купенце и също идва от време на време по збирките ни.
По между другото доста колеги вече се възползват от услугите му.

Между другото бояджията кара е36 купенце и също идва от време на време по збирките ни.

- fedoracore
- старши ентусиаст
-
страшен мърляч- не ходете при него
Последна промяна fedoracore на 22 Яну 2010, 7:31, променена общо 1 път

39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Назад към Сервизно обслужване на БМВ