Препоръка за свещи
Модератор: Технически модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Re: Препоръка за свещи
Колеги какво ще кажете за тези NGK Iridium Spark Plugs:
http://cgi.ebay.co.uk/NGK-Iridium-Spark ... 230d2cbdcc
http://cgi.ebay.co.uk/NGK-Iridium-Spark ... 230d2cbdcc
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Цената ми се вижда сносна за 4 бройки, но нямам впечатления от тях 

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
За същите пари(ако си сложиш и доставката) са и дензо иридиум от колегата kristof_bg, провери си и тия NGK при него 

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
От Ибей твърдо нйе
Защо?Аз тъкмо затова искам да ги поръчам от там, че съм се наплашил от ментета!, вече не знам от къде да търся!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Bass_Man
- кандидат ентусиаст
-
Nickelback написа:Сподели с нас непросветените, прее.али се простосмърни, къде се намират![]()
Аз отивам да си направя харакири
Имаш ЛС !
Denso Iridium IK27 за 20лв. бройката добре ли е ?
Nickelback написа:
От какво тогава си доволен колегаОт работата на двигателя или, че дълго време вече караш с тях или... Дотук май само аз (и още един-двама колеги най-много) казах с какво ме впечатляват тия свещи и се намери човек да ме оплюе (не ти колега). Бъдете малко по изчерпателни в отговорите си
Колега не приемай градивната критика , като оплюване

Защото утре ще се втурнат колегите да купуват свещи и , като не усетят повера вече може някой сериозно да ти сипне . А не , че не ти вярвам или , че ни будалкаш

А дали има в Швейцария ментета вече не мога да ти кажа .
Nukem написа:От Ибей твърдо нйе
Защо?Аз тъкмо затова искам да ги поръчам от там, че съм се наплашил от ментета!, вече не знам от къде да търся!
И ти имаш ЛС .
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Nukem написа:От Ибей твърдо нйе
Нищо не спира продавачите там да продават страшни ментета, освен измислената политика на Ибей, която много трудно се прилага за такива стоки, защото няма как да докажат.
Това важи не само за Ибей, но и за много самозвани онлайн магазини.
За мен цена под 25лв за IK20, 9лв за К20ТХР и 35лв за VK20Y си е подозрителна.
Това при доставка от Европа, от Щатите ако е нелегален внос вероятно може да се намери и по-тънко, но не бих рискувал, ако не се знае от къде са взети.
- Bass_Man
- кандидат ентусиаст
-
Колега то това е хубавото на отворения пазар защото всеки може да си продава каквото си иска на каквато си цена иска . Съответно тези , които продават качествени неща на добра цена остават на пазара , а другите изчезват . А ние понеже бързаме да задминем европейците и за това у нас IK серията под 30-40лв за свещ не може да се намери "официално" . А доста по-богатите от нас от другата страна на океана си ги продават на по 15$ . Явно или всичко там е менте или тука просто не сме добре нещо с главите. 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
IK20 знам в читав магазин за 9,99 долара, само, че има и доставка. Причината за цената е, че дистрибутора за Щатите като купува купува за Щатите, а на за една страна както е за Европа, съответно цената вече е друга. Нормално е.
Тъй, че както казах по-горе ако е внесена от Щатите е нормално да е на по-ниска цена, но аз лично не бих си взел такава от прекупвач просто защото нямам вяра, че я е купил от читаво място, защото ментетата и там не са по-малко, отколкото са тук.
Тъй, че както казах по-горе ако е внесена от Щатите е нормално да е на по-ниска цена, но аз лично не бих си взел такава от прекупвач просто защото нямам вяра, че я е купил от читаво място, защото ментетата и там не са по-малко, отколкото са тук.
- Bass_Man
- кандидат ентусиаст
-
А каква ти е гаранцията , че някой който уж внася официлани неща в БГ не е заредил контейнер от китай и не ти ги пробутва после по 40лв. бройката оригинални от Германия със сертификат TUV ?
За това е важно да се познава продавача и да има обратна връзка от клиентите за него ако не се познава . И за това е хубаво , че има хора по форумите , които продават разни неща , че ако не си доволен или е буклук продукта можеш да го наклепаш пред хиляди хора и да му умре търговийката за секунди . А на тия с големите шоу-руми и магазини много им дреме .
За това е важно да се познава продавача и да има обратна връзка от клиентите за него ако не се познава . И за това е хубаво , че има хора по форумите , които продават разни неща , че ако не си доволен или е буклук продукта можеш да го наклепаш пред хиляди хора и да му умре търговийката за секунди . А на тия с големите шоу-руми и магазини много им дреме .
С риска добре да ме нахранят, ще кажа, че карам с бриск и съм предоволен. Едно от цената, второ от работата. Преди това бях с NGK, ми бриска работи по-добре. Дали бяха ментета NGK не знам
http://www.brisk.biz/page.php?page=2000

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Bass_Man написа:А каква ти е гаранцията , че някой който уж внася официлани неща в БГ не е заредил контейнер от китай и не ти ги пробутва после по 40лв. бройката оригинални от Германия със сертификат TUV ?
Само, дето знам много случаи при които по форумите продават безобразни боклуци, а хората купуват ли купува и сипят едни суперлативи, ще кажеш, че купуват от самата фабрика на БМВ, а всъщност купуват най-ниско качество китайски боклук.

Лично в нашият форум се сещам за няколко много уважавани измамника

Е добре, ако наистина продаваха безобразни китайски боклуци, не мислиш ли, че частите щяха да дефектират често, съответно хората да плюят, а не да сипят суперлативи
В тва число съм и аз, дето колко неща съм вземал, до сега за 2г. от както вземам части от въпросните измамници, било за мен или за приятели не съм имал грижи...
Не се заяждам, просто се учудвам на поста ти и ако обвиняваш някого, си го кажи направо и посочи конкретни факти, щото така казано си е чисто интригантсво...

В тва число съм и аз, дето колко неща съм вземал, до сега за 2г. от както вземам части от въпросните измамници, било за мен или за приятели не съм имал грижи...
Не се заяждам, просто се учудвам на поста ти и ако обвиняваш някого, си го кажи направо и посочи конкретни факти, щото така казано си е чисто интригантсво...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
bum_bum написа: а хората купуват ли купува и сипят едни суперлативи, ще кажеш, че купуват от самата фабрика на БМВ :
Етиката на единият беше обсъдена дори в модераторският (не по моя инициатива), но така и не се взеха мерки. Факти и хора няма да посочвам, защото принципа е плащаш-продаваш. Дадох примера просто в смисъл такъв, че и по форумите има много жмел. Става въпрос не за брони, фарове, мигачи.. там не може да се скрие произхода.
За брони, фарове и такива аксесоари е ясно, аз също имах предвид за другите части(ходова част, двигател и т.н.), хубаво да се знае, ако някой умишлено злоупотребява с доверието на хората и съответно се вземат мерки...
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Назад към Сервизно обслужване на БМВ