Какви крушки за бяла светлина на фаровете за мъгла(не жълта)

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Entwicklung 38
Мечтае да кара: B12

Re: Какви крушки за бяла светлина на фаровете за мъгла(не жълта)

Мнение от 7BREYTON » 27 Апр 2010, 16:21

S_GonzaLes написа:Цвета на светлината се измерва най-често с келвиновата скала... Дайте инфо колко келвина искате да са карушките и колко е тоя НБ, PIAA-та която аз съм дал е 4000к, заводския ксенон е 4300К, естествено че лупата на ксенона пречупва и няма да паснат на 100% но е доста близо, и то за не HID крушки...

Колега - сайта не6о не се зарежда - We're sorry, but the page you requested could not be found.

Искам да постигна ефект - като на последната снимка която съм дал. Това е. Но не искам нищо друго освен
Н7 - просто някои които е ползвал, доволен е и знае кое си струва и кое не .

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от S_GonzaLes » 29 Апр 2010, 12:33

http://www.piaa.com/Bulbs/Bulbs-H7.html

2рата крушка е твойта !
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от 7BREYTON » 06 Дек 2010, 18:11

Някои с отзиви за новите OSRAM NightBreaker PLUS? Уж ги дават с по-дълъг живот?

Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 06 Дек 2010, 23:34

С такива съм... светят като "стандартния" NB... по-бели са, а отпред погледнати са като диамантено бяло (поне на фарове с лупа). В сравнение с обикновена Philips крушка.... а, и 'фърлят малко по-далече... сега остава да изкарат и х2 и ще са екстра ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от 7BREYTON » 07 Дек 2010, 19:26

Аз ги искам за да ги сложа на фаровете за мъгла.
Там лупи няма доколкото знам :)
Интересни са. Май ще купя един комплект скоро.

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 07 Дек 2010, 21:02

Без лупи ще получиш по-добър ефект... тия крушки принципно са направени за рефлекторни фарове (фарове за мъгла).. мен на за-лупе-ните фарове ми харесва, че хвърлят по-далеч и вече не е толкова жълтеникаква светлината... иначе за мъртво бяла светлина ако искаш, взимай OSRAM Cool Blue HYPER...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бавара

Мнение от Игнатов » 08 Дек 2010, 13:30

Mollov написа:Ако е възможно НЯМА да се съглася с теб... аз карам с NB вече година и половина и крушките не са мръднали...

съгласен.... аз съм с Блу вижън на Филипс (къси дълги и габарити) вече близо 2г. и също не са мръднали... това за късия живот на "фешън" крушките са явно някви мълви тръгнали от битаците :mhihi:

.... иначе като става въпрос за крушки - има една марка Филипс и те така ... и тези ефекти, които ги дават напр.за кристално бяло или пък бяло със синкав отенък, за скептиците искам да кажа че важат с пълна сила, обаче само за нови или изчистени фарове... не може да се очаква да има някъв ефект на един фар дето се е "потил" да речем 10г. и външното му стъкло е очукано цялото от камъчки

.... и последно има един англ. сайт - PowerBulbs - оттам могат да се купят онлайн Осрам и Филипс без никакви надценки и с безплатна доставка до BG

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 08 Дек 2010, 15:20

Denev написа:.... и последно има един англ. сайт - PowerBulbs - оттам могат да се купят онлайн Осрам и Филипс без никакви надценки и с безплатна доставка до BG

Дам, безплатен шипинг, ама виж цените.... NB PLUS H1 до България ти се връзват 55-56лв... то тука никъде не се продават толкова скъпо...

Предишна

Назад към Сервизно обслужване на БМВ